Mért nincs hely parkolni ? Ma kb 20 -30 percen keresztül mentem keresni helyet Corvin körül . Mire a blahán pont találtam . Kicsit ez bosszantó
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 16:42
1/8 anonim válasza:
Mert többen akarnak parkolni mint amennyi hely van
2/8 anonim válasza:
Biztos valami jó filmnek volt a premierje.
3/8 anonim válasza:
ilyen ha nem fizetős a parkolás.
amúgy ha lementel volna a mélygarázsba pénzér, azonnal lesz helyed.
4/8 anonim válasza:
Mert a Demszky kis felesége telepakolta Budapestet ezekkel a tökverő oszlopokkal, meg ragyákkal, meg mindenféle bizbasszal a parkolóhelyek kárára. Csak a Fideszező homárpártosok ezt elfelejtik, és csak a lölökét tudják szajkózni, meg az o1g-t.
5/8 anonim válasza:
Köszönd meg nagyvezírünknek és hű alattvalóinak, akarom mondani tanácsadóinak.
6/8 anonim válasza:
Ingyen van a parkolás. Szerintem most az is autót vett akinek amúgy semmi szüksége autóra, de legalább most ingyen parkolhat.
7/8 anonim válasza:
#6: nem egészen, csak most a berlők, akik eddig külvárosban voltak kénytelenek tárolni a kocsijukat, most hazavitték. Parkolási engedélyt csak álandó lakcímre adnak.
8/8 anonim válasza:
1. Pest tele van.
2. Oda már szinte felesleges az autó, pláne a Corvint vagy a Blahát meg lehet közelíteni a 4-es 6-os villamossal, ami 2 percenként jár.
3. Ingyenes a parkolás.
4. Mert mindenki autóval jár.
5. Neked se volt kedved fizetni a parkolásért a privát helyeken.
5. Ha zavar a többi sofőr ne vezess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!