Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autós robbantott rajz honnan?

Autós robbantott rajz honnan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Autós robbantott rajzokat hol találok? Pl. Amikor az autósboltban keresnek egy alkatrészt és ugye azt az ábrán nézik meg, hogy úgy néz-e ki, vagy másról van szó. Googleban is kerestem, a gyártó oldalán is, de sehol nem találok.

2021. ápr. 18. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon jó lenne, ha leírnád milyen típusnak melyik részegységéhez kell. Kompletten autós robbantott rajzok nincsennek. Olyanok vannak, hogy például csak a differenciálmű van rajta, vagy hasonló kisebb részegységek.

Egyébként nem te kerested már egy korábbi kérdésben azt a weboldalt ahol minden autó minden robbantott ábrája elérhető?

2021. ápr. 18. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Catcar.info
2021. ápr. 18. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
márkaspecifikus OEM online boltokban találsz robbantott ábrákat, gyári számokkal
2021. ápr. 19. 00:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen márka, én pl az oemepc.com-ot használom VW-hez
2021. ápr. 19. 14:47
 5/5 Voltrod90 válasza:

Én ezt használom:

[link]

2023. aug. 10. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!