Minimum kb. mennyiért lehet már kapni egy olyan jó állapotú BMW-t amire az első fél évben nem kell költeni?
Én is 4+ milliót mondanék, bár egy magasabb felszereltségű vagy exkluzívabb típusra inkább 5-6+ körül. Emellett azt mondanám, hogy legfeljebb 5-6 éveset. Én már 4 éves kor felett sem vennék.
Ugye prémiumról van szó, ha az újkori árának már csak a töredékéért veszed, annak nyomós oka van.
Az aktuális kínálat tetejéről válogass. Bár, ha ez az első kérdés, akkor lehet, hogy a BMW nem a te autód.
Az új BMW-k legalább annyi "veszélyt" tartogatnak, csak azoknál a javítás többmilliós tétel.
Én a Sixt autókölcsönzö (Németország) lenyugdijazott BMW-it nézegettem. Egy 2016-os F30 touring, közepes felszereltséggel: manual váltóval, szövet belsövel, kis navi, radar elöl hátul, viszont nincsen adaptiv tempomat csak tempomat, elektromos csomagtérajtóval, tolatókamerával, ülésfütéssel 15 ezer euro, ami kb 5 millió forint. Az ügyintézö mondta, hogy egy korán lenyugdijazott autó, mivel volt egy ráfutásos balesete, viszont a kár nem volt nagy, mindössze 8 ezer Euro (ebböl fele a két elsö lámpa, a többi a lökhárito és a pdc radarok, patentek, egyebek, munkadij) és tudjuk, hogy a németek hogyan viszonyulnak a kárhoz - mindent cserélnek.
Mivel sérült autó volt, igy azonnal lenyugdijazták, kb 1 éve áll a frankfurti telephelyen. Fórumokon azt irják, hogy bomba jó autók vannak bomba jó áron, az autót gyorsan el lehet hozni, viszont az ügyintézés lassú nagyon.
Hogy megéri-e a BMW? 4-5 éves autót megéri, de nem 5 milliós kerettel. Én inkám 6,5 milliós kerettel vennék autót és aztán minden lehetséges dolgot kicserélni, ami problémás lehet: vezérlés, fék, hütörendszer vizsgálata, szilentek, minöségi téli-nyári gumik, kipufogó, kis hibák javitása, stb. Kb 1,5-2 millió egy rendes elsö szerviz.
Ha van 6-7 milliód, akkor egy f30 320d vagy 320i jó választás lesz 5 millióért.
15:
Igaz, de a kérdező legalább először érdeklődik, ez pozitívum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!