2018-as Ford Ranger katalizátora mennyire veszélyeztetett?
https://www.youtube.com/watch?v=AC02XB88g0E&t=28s
Most néztem meg ezt a videót. Igazából nem félek, hogy ellopják csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést.
Azt mondták, hogy az újabb katalizátorokat nem igazán lopják, viszont a Ranger nagy dízel autó részén lehet több értékes anyagot igényel, hogy tisztítsa a kimenő gázokat?
(Nem tudom, nem értek hozzá)
Plusz könnyű bemászni alá. Már a jelenlegi állapotában emelés nélkül is talán betudna valaki mászni akár.
Szerintem nem értitek a kérdést.
Én, mint egy teljesen tudatlan kérdezem, hogy az ilyen autóknak elszokták-e lopni?
Nem azt kérdeztem, hogy lehetséges-e hogy ellopják hanem, hogy gyakori-e ennél a modelnél.
2# A fenti videóban meg azt hangsúlyozták, hogy bizonyos modellek régi katalizátorai érnek a legtöbbet, mert akkor még több értékes anyagot használtak fel az építésüknél és hogy a jelenlegi gyártmányok próbálták ezt minimalizálni, így jóval kevesebbet érnek a bűnözőknek.
Javítsd ki ha tévedek. Tudatlanként tettem fel a kérdést, de ebben az esetben a totalcar.hu állítja ezt én csak megismétlem, mert számomra új és érdekes információ.
4# Igazából ennél jóval olcsóbban elhozható.
A 12 millió a nagy motoros wildtrack lehet max, de például a miénk listaára is 11 millió volt, majd különféle kedvezmények lehozták 9,2ra.
Plusz ebből lejön az áfa visszaigénylés vagyis inkább csak az hogy ebben az értékben nem kell áfát befizetni, ami megint minusz kettő egész valamennyi millió.
Szóval nem drágák.
Napi szinten látok legalább 3-at. Kb annyit látok, mint Suzuki Vitarát.
Mindegy is ... az eladott szám nem számít, attól még lehet gyakorta lopott, ha az eladotthoz képest sokat lopnak.
Stb...
Mindegy, kikövetem a kérdést. Látom csak gyűlölködés megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!