Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezért megbüntetne a rendőr?

Ezért megbüntetne a rendőr?

Figyelt kérdés

Az autóm fényezése/festése sajnos pocsék.(már így került hozzám)

Most le festettem rendes alapozóval, autó festékkel a lökhárítómat.

Nagyon megtetszett a szín, arra gondoltam át festeném az egészet. A forgalmimban zöld szín szerepel, de ugye ez teljesen más zöld. Ezért büntetne a rendőr ha az egészet át festeném vagy nem mivel zöld? Egyébként másfél hónap és műszaki vizsám lesz, de nemtudom elképzelni hogy ha esetleg mást színt írnának be és új forgalmi/törzsöknyv kéne akkor erre mi mást irnának ha nem zöldet.

[link]

Válaszokat előre is köszönöm!:)

2021. ápr. 17. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Forgalmiba annyi van h. zöld. Lehet az levelibékazöld meg sötétzöld is, rendőrnek teljesen mindegy.
2021. ápr. 17. 17:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Szép napot.

2021. ápr. 17. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Zöld, zöld, nem számít. Mondjuk arra nem sok mindent lehet mondani, ha valaki csupasz alapozóval akar közlekedni.
2021. ápr. 17. 18:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez sose volt csupasz alapozo:D
2021. ápr. 17. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Én egy bézs színű (katalógusban "Szahara Bézs") Fabia tulajdonosa vagyok. Az autó 14 éven át volt sárga, mígnem a legutóbbi műszakin az éles szemű vizsgabiztos meg nem állapította, hogy barna. Forgalmit és törzskönyvet kellett cserélnem (szerencsére ingyen, mivel az állami nyilvántartás volt "hibás").

Szerintem zöldről zöldre festetted, de az új szín (ami szerény véleményem szerint sokkal jobb, mint a régi) egy kicsit khaki-ba hajlik, ami ugye zöldesbarna, szóval lehet barna is... Na jó, reméljük nem, de ha éppen olyan napja van a vizsgabiztosnak, akkor akár azt is beírhatja.

2021. ápr. 17. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!