1 millióból milyen prémium autót vegyek?
Nagyon tetszenek a Mercedes E220,E270,C200(2000-2008-ig)
Szerintetek érdemes ezekből válogatni, vagy inkább nézzek hasonló árban levő Passatokat?
Második autóm lenne, szeretnék egy kicsit erősebbet és mindenképpen valami sedant, mit ajánlotok?
Én két éve vettem ennyiért egy benzines 1,8-as BMW E46 Compactot faceliftest, sokaknak csúnya de nekem tetszett.
E46 sedan és e között gondolkoztam végül ez lett, mert m-s kormány, váltógomb, tetőablak, ülésfűtés stb. nem bántam meg csak annyiban, hogy nem kombit vettem.
A compactnak hála a felnyíló üveges csominak vittem már mosógépet, fát, zsalukővet, kerékpárt.
Egy sedánal ez kín és szenvedés lenne.
10-15.000km mentem vele idáig gond nélkül, de csak most kell költeni rá a kopó dolgokra a kuplungja se a legjobb már.
Most úgy fél milliót kéne rá locsólni, hogy típ-top legyen.
Köszi a leértékeést a sok patkánynak 13-as voltam.
Írjhatok én bármit, ha valaki egy új korában levő 8 milliós autót vesz 1 millióért az ember egy szét rúgott olajzabáló Opel helyett akkor már hülye...
Nem szétrúgott 500 ezres BMW-t kell venni akkor nem lesz gondod kérdező !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!