Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 millióból milyen prémium...

1 millióból milyen prémium autót vegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a Mercedes E220,E270,C200(2000-2008-ig)

Szerintetek érdemes ezekből válogatni, vagy inkább nézzek hasonló árban levő Passatokat?

Második autóm lenne, szeretnék egy kicsit erősebbet és mindenképpen valami sedant, mit ajánlotok?

2021. ápr. 17. 12:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
#10: Milyen minőségérzetet? A szakadt kárpit, ütött-kopott zörgő műanyagok, füstölő motor, rozsdás küszöb adja a minőségérzetet? Nem rossz autók a Passatok, mindent tudnak kényelemben amire szükség van az átlag embernek, csak nem a kínálat legalján lévő ezer éves darabok, amit a kérdező szeretne.
2021. ápr. 17. 17:43
 12/24 anonim ***** válasza:
20%
B5.5 ből 1 millióért ponthogy nem a kínálat legalját hanem inkább a tetejét kapja, a nem leélt, jól extrázott darabokat.
2021. ápr. 17. 17:49
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Én két éve vettem ennyiért egy benzines 1,8-as BMW E46 Compactot faceliftest, sokaknak csúnya de nekem tetszett.

E46 sedan és e között gondolkoztam végül ez lett, mert m-s kormány, váltógomb, tetőablak, ülésfűtés stb. nem bántam meg csak annyiban, hogy nem kombit vettem.

A compactnak hála a felnyíló üveges csominak vittem már mosógépet, fát, zsalukővet, kerékpárt.

Egy sedánal ez kín és szenvedés lenne.

10-15.000km mentem vele idáig gond nélkül, de csak most kell költeni rá a kopó dolgokra a kuplungja se a legjobb már.

Most úgy fél milliót kéne rá locsólni, hogy típ-top legyen.

2021. ápr. 18. 16:21
 14/24 anonim ***** válasza:
48%
Ajánlhatunk mi akármit, a vége úgyis béjemvé lesz.
2021. ápr. 18. 16:35
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Bmwk fele húz a szívem :) az lesz végül
2021. ápr. 18. 16:47
 16/24 anonim ***** válasza:
43%
Jó szervízbe járkálást. :D :D :D
2021. ápr. 18. 17:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Sok szerencsét hozzá, jó kiválasztással elkerülhető a pénztemető.
2021. ápr. 18. 17:33
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a leértékeést a sok patkánynak 13-as voltam.

Írjhatok én bármit, ha valaki egy új korában levő 8 milliós autót vesz 1 millióért az ember egy szét rúgott olajzabáló Opel helyett akkor már hülye...

Nem szétrúgott 500 ezres BMW-t kell venni akkor nem lesz gondod kérdező !

2021. ápr. 19. 00:02
 19/24 anonim ***** válasza:
45%
#18: Nem az a baj hogy nem Opelt vettél, hanem hogy kamuzol a BMWről. Azt meg hogy keréképárt vittél a BMW előnyeként feltüntetni... Az "olajzabálóból" nem létezett kombi, vagy mi? Kretén vagy, azért pontoztak le, nem a BMW miatt. Persze, BMW-ből a nem szétrúgottal nincs gond, de az opelből a hibátlan állapotú, jól karbantartott is olajzabáló, ugye? Eddig nem pontoztalak le, de ezután duplán le foglak.
2021. ápr. 19. 00:09
 20/24 anonim ***** válasza:
38%
Prémiumautó jó állapotban közepes futásteljesítménnyel 8-10 milliótól kezdődik. A régi, fapados, szövetkárpitos, műanyagműszerfalas, kézi váltós levetett bádogeszközök nem prémiumok. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, 5 millióért milyen luxusingatlant vehetsz.
2021. ápr. 23. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!