Wd40 tankba? Rég nem használt robogót ez tényleg életre kelthet?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 09:29
1/5 anonim válasza:
Miért öntenél belőle a tankba? A gyertyánál lehet befújni, ha a motor nem forog át, ez meglazíthatja a hengert.
3/5 anonim válasza:
Húsz másodpercet néztem, nyilván a WD-40 meg a szigszalag mindenre is jó.
4/5 anonim válasza:
én 25 mp-et bírtam... lehet, hogy direkt vicc videó, de úgy látom félrevezet embereket
5/5 anonim válasza:
Tekintve hogy kb annyira ég mint a gázolaj, és még hidegindítónak sem igazán alkalmas, szerintem inkább tönkre vágná a motort mintsem segítene neki.
És igen egyedül akkor lehet jó ha pl beállt a dugattyú, bár akkor is jobb szerintem valami hígabb olajspray. Vagy még amit felénk használnak ilyenkor a fúróüregelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!