2003 Gold IV - nagyon irreális a 129.000 Km?
Ritkaság de előfordulhat. Én is 130000-el vettem 12 éves dieselt első tulajtól, és az én esetemben nem sok rövid távon használták, hanem csak ritkán. De szüleim 2006-os újonnan vásárolt Ignisükbe még nincs 80000 km, de ők sem rövid távoznak gyakran, hanem busszal járnak dolgozni, a kocsival csak minden más ügyüket intézik.
De tudok rossz példát is a kevés km-re. Volt főnököm napi 2x600 métert ment a kocsijával munkába menet, és hétvégéken ide oda. Így az újonnan vásárolt 2003-as autójába tavaly lett meg a 60000 km.
Az én előző céges autómba 87000 km volt 7 évesen, de átlag napi 40-60 között volt indítva. A megtett km kb 80%-ába hidegen járt a motor, mivel hideg időben soha nem tudott bemelegedni, nyáron pedig ritkán.
Évi 7000 nem kizárt, ha pl. rövid távú melós autó volt. Én is 95%-ban csak ingázásra használom az enyémet, napi 45km, ez alig évi 10e km.
Elég ritka az ilyen, ezért nyilván nehéz elhinni, de nem lehetetlen. Le kell kérdezni a történetét.
Ritka, mint a fehér holló, le lehet kérdezni az előéletét SZÜF-ön. Meg kell nézni mit ír.
De egyetlen ilyen példányról én is tudok (Igaz az első tulajos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!