Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autós iskolát váltottam,...

Ha autós iskolát váltottam, és két papírt is kaptam arról a két óráról amit vezettem, és mindkettőt oda adtam az új sulinak az baj?

Figyelt kérdés
Mert abból az egyik az enyém volt vagy nem? 2 órát vezettem csak a másikban még január elején. Nincs jelentősége hogy mindkét papírt oda adtam? az volt rajta 2 órát vezettem meg hogy nem emlékszem vagy 15 vagy 25 km. Na majd csak nem csalják el az új suliba a kilométereket.

2021. ápr. 12. 22:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Kénytelen voltam váltani, sokat vártam nagyon oktatóra. Aztán nagy nehezen adtak egyet. Első alkalommal azzal jött lehet engem nem lehet megtanítani vezetni. Pedig szerintem jól ment. Elindulás megállás jó volt, kanyarodás nem tökéletes de szerintem elsőre ilyet meredek mondani. Nem is vezettem soha korábban. Itt láttam hogy normális oktató embereket egy órán keresztül tanított kanyarodás okra, meg hogy mikor mi csinál az autó. Meg kell tapasztalni. Na mindegy csak gondoltam leírom.
2021. ápr. 12. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval nem volt választásom aki így kezdi attól sok jót nem remélek.
2021. ápr. 12. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Vezetési kartonod van, amit az egyik suli tovább ad a másiknak. Nem tudják elcsalni a kilómétereidet.

Amúgy az ilyen oktatót jobb is otthagyni.

2021. ápr. 12. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Szerintem is jobb, nem is hiszem el még most se hogy ez megtörtént. Mindenre számítottam csak erre nem. Nagyon sokat olvasgattam ezzzel kapcsolatban. Max akkor mondhatna ilyet ha 10 óra alatt mondjuk semmit se fejlődtem volna. Szerintem nem voltam neki szimpatikus. Visszahúzódó típus vagyok, ő nem az ezt ennyi idő alatt láttam. Szerintem nem szereti az ilyen embereket, viszont akkor ne legyen oktató. Ezt tudom mondani. Szerencsére ajánlottak oktatót nekem aki jó lesz, és hozzá megyek az új suliban.
2021. ápr. 13. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!