Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemény erről az autóról?

Vélemény erről az autóról?

Figyelt kérdés

Első autónak szeretnék egy igénytelen cabriót, amit nem kell annyira óvni hogy jaj meghúzom, és erős sem kell hogy legyen. Ez megfelelő lehet ránézésre szerintetek? Mennyire elromlós?

[link]

2021. ápr. 12. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt igy látatlanba nem lehet megmondani

Oda kell menni, körbenézni, alánézni (rozsda)

Motor olajfogyasztása (kék füst)

Ezen felül, ha ezek nincsenek is számtalan kisebb hiba kijöhet hiszen nem új autó. Érdemes erre félretenni akár a vételárnak megfelelő összeget is.

De én a helyedbe inkább az esetleg ennek a javitására fordítandó összeget eltenném és vennék egy megbízható, nem kabrió kisautót

2021. ápr. 12. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, ez kellőképp igénytelen, sőt.
2021. ápr. 12. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Én egy rossz IFÁn láttam ilyen rossz ponyvát.

Borzasztó gagyi valami.

2021. ápr. 12. 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nem igénytelen,ez úgy sz*r ahogy van.A fele elem más színű,a ponyva rettentően néz ki az egésszel egyetemben.Ha kabriózni akar az ember akkor ne ilyen 60 lóerős 25 éves roncsokkal tegye.Ehhez még tegyél hozzá legalább még 2-3-szor ennyit,abból talán kijön valami hasznalható darab
2021. ápr. 12. 20:29
 5/10 D. Brasco ***** válasza:
75%
Szép és jó?!?Inkább ocsmány és szar.Gondolom nem véletlenül nincs mar rajta muszaki sem tavaly nyár óta......és akkor még 200-ert hirdetik....annyiert kissé drága tyúkól,mert ez kb tényleg arra való,hogy a kotlóst belefészkeltesd....
2021. ápr. 12. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Az autó nem alapfeltétel az élethez hanem luxuscikk, ha tetszik ha nem. A kabrió az meg hatványozottan. Ennyi pénzből nem tetszik-nem teszik alapon kell típust választani. hanem megbízhatóság, költségek szerint. Swift, astra kell neked maximum, de inkább az sem.
2021. ápr. 13. 02:29
 7/10 pitykejazmin ***** válasza:
Nagyon jó kis autó megbízható nem lesz vele gondod.csak jót tudok róla mondani.szerintem a hozzászólásban senkinek nem volt Puntója.
2021. ápr. 13. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
#7: Függetlenül attól, hogy a típus alapból mennyire megbízható, mennyire "jó autó" (szerintem annyira nem), ez a darab konkrétan egy fostalicska.
2021. ápr. 13. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez a darab valóban nem túl megbízható benyomást kelt. Így nem is tudná a nap kifakítani a színét, hogy csak bizonyos elemeken van halványabb szín - szóval már csak az a kérdés, hány elemét cserélték már az autónak - és mindezt miért tették, fejre álltak esetleg vele?

A ponyvatetőn is látszik, hogy nem zár teljesen, ott a víz is simán befolyik - igénytelen az egész autó úgy ahogy van - és a tetejébe kereskedő árulja, aki még hasznot is akar az autóból - szóval kérdéses mennyit ért ezt egyáltalán?

Elég vicces a napi használatban megjegyzés, amikor lassan 1 éve nincs műszaki a kocsin... Vagy ezt már egy húszasért át sem sikerült tolni a műszakin? ...

2021. ápr. 14. 00:27
 10/10 anonim válasza:
Meg ne vedd! Ez egy szar
2021. ápr. 14. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!