Mennyire nehéz megtanulni az autószerelő szakmát?
Sajnos iskolai éveimben nem sikerült el sajátítani ezt a szakmát pedig álmom volt!
Szeretnék tanfolyam esetleg olyan képzésen részt venni ahol el tudom végezni esti tagozatban mivel van állandó munkahelyem reggeli műszakban
Az lenne a kérdésem a gyakorlatban mennyire nehéz megtanulni ezt a szakmát?
Mennyi időt vesz igénybe kB?
Hol lehetne rá lehetőségem minnél többet gyakorolni?
Akik hasonló úton indultak el ennek a szakmának az el sajátításához kinek hogyan sikerült iskolán kívül?
Minden infót szívesen fogadok köszönöm csoport tagok
Hát az egy jó kiindulási alap, ha beiratkozol tanfolyamra
De ami még hasznosabb ha van olyan ismerősöd aki ezzel foglalkozik (akár csak hobbiszinten is) és neki segítesz a műhelybe szerelni. Gyakorlatot ott lehet igazán elsajátítani és az elmélet tanulásába is hasznos, ha látod magad előtt miről van szó
Cirka 10-15 év kell mire felzárkózol oda hogy 40-50 éves korodra komoly autókat is szervizelhess, hozzáértéssel.
Sok évig csak próbálkozás lesz a munka, főleg dízelek gyógyítása, de problémás típusok benzinesekben is vannak jócskán, feltárni a gondokat, megoldani azt, és lehet addig jön más hiba.
Szeretem az autókat, főként a motorokat inkább, de nem annyira hogy kínlódjak velük, szerencsére apró dolgokat megcsináltam mindig magam, a fék, futómű dolgokat meg rábíztam szerelőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!