Felmegy-e az 58.5mm-es agyméretre az 58.1mm-es felni esztergályos munka nélkül?
Figyelt kérdés
2107-es lada az alany.2021. ápr. 11. 16:13
2/7 anonim válasza:
Nem.
Még az 58.5-ös sem, mert nullás, a nullásra nem megy rá.
Az 58.1, az 58-asra megy rá.
3/7 anonim válasza:
Nem fog felmenni. Akkor sem, ha a szomszéd Petike látott egy videót a jutyúbon, ahol az üzbég csávó megcsinálta és akkor sem, ha Miska báttya nyócvanötbe' a TSZ-gépműhelybe' mán megcsinálta nagy spajszerral meg kalapáccsal.
4/7 anonim válasza:
Felmegy esztergályos munka nélkül is, marógépen is meg lehet csinálni.
Csak akkor marós munka kell hozzá.
5/7 anonim válasza:
Marógéppel nem lehet középpontosan feltágítani, ne beszélj már hülyeségeket a kérdezőnek. Elviszi maróshoz, az úgyis lebeszéli róla, de ha mégsem, akkor olyat fog ütni utána, hogy öröm lesz nézni. Vállalod a felelősséget érte, ha emiatt baleset történik?
6/7 anonim válasza:
Dehogyis nem lehet. Szaki vagyok, te beszélsz hülyeségeket.
Persze, nem akarlak megbántani, nyilván csak nem vagy tisztában a fém megmunkálás kínálta lehetőségekkel.
Ha hozzánk hozza, akkor igen.
17 éve dolgozok CNC marógépen, fő profil a szerszámgyártás, és javítás, az autóiparba dolgozunk be. Ha kell, mérési jegyzőkönyvvel alátámasztott műbizonylatot is adunk az átalakításról.
Ettől függetlenül, nem éri meg marógépen csináltatni, nem is erre irányult a válasz.
De mutatnál egy esztergályost, aki vállalja a felelősséget?
7/7 anonim válasza:
Ja hogy CNC marógépről beszélünk... Én az egyetemes marógépre asszociáltam, amibe tudtommal nem lehet egytengelyesen befogni az anyagot. Arra ott az esztergagép a hagyományos vonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!