Ha felgyujtom az autot, utana mi a teendo?
Figyelt kérdés
Mar idegesit allandoan elromlik.. nem akarok ra kolteni 20eves.. eladni se akarom.. felgyujtom,utana kitudom vonatni?2021. ápr. 10. 21:37
1/16 anonim válasza:
Magánterületen (majdnem) azt csinálsz amit akarsz.....
2/16 anonim válasza:
De akkor nem egyszerűbb (és környezetkímélőbb) leadni a bontóban?
3/16 anonim válasza:
Nyugiii
Első körbe józanodj ki, az alkohol rossz tanácsadó.
Aztán gondolkozz. Mindig jobb eladni, több pénzt kapsz ha hibásan eladod mint bontóba.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok reszeg...
Csak mar elegem van 300ezres auto es rakoltottem kb 400at motort csereltem stb
.. erre ma elmegy a kuplung....
2021. ápr. 10. 21:46
5/16 anonim válasza:
Ígyis-úgyis bontóba kell vinned a roncsot. Amig gurul, legalább a trélert nem kell kifizetned.
6/16 anonim válasza:
Akár meg is tehetnéd, de akár rád is hívhatják a rendőrséget, tűzoltóságot.
Ha meg olyan hülye vagy, hogy önként bevallod, hogy szándékosan gyújtottad fel akkor szépen feljelentenek környezetszennyezésért és kapsz egy szép nagy büntetést.
Bontó ingyen kimegy és elviszi, semmi dolgod nincs vele.
7/16 A kérdező kommentje:
Koszi az infot.
2021. ápr. 10. 21:51
8/16 anonim válasza:
Ha megy lábon az autó, vidd be egy bontóba, pár tízezerért biztos beveszik. Ha addig sem tudsz elmenni, hirdetsd meg 1000 forintért, hátha annyiért elviszi valaki.
9/16 A kérdező kommentje:
Elmegy a laban, nyelestengely csapagya elment
2021. ápr. 10. 21:52
10/16 anonim válasza:
"Bontó ingyen kimegy és elviszi, semmi dolgod nincs vele." Azért ez a típustól és állapottól is függ. Van olyan amit ha te viszel be sem veszik be ingyen, ne mhogy szállítsák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!