Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf IV szivargyujtó bekötése...

Golf IV szivargyujtó bekötése gyújtásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy golf 4 esem és a szivargyújtó állandóan áram alatt van. Sosem kapcsol le. azt szeretném elérni hogy ha gyújtást rá adom csak akkor kerüljön áram alá és ha kihúzom a slusszkulcsot akkor ne legyen áram alatt honnan tudok én kábelt elhúzni ehhez? Esetleg valami leírás kép? Előre is köszönöm.

2021. ápr. 10. 16:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Pl. A rádiótól, az közel van.
2021. ápr. 10. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Rádió ISO csatlakozónál a piros színű a gyújtás.
2021. ápr. 10. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Te sehogy!
2021. ápr. 10. 19:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Onnan hoztam el a sárga kábelről. Viszont, hiába húzom ki a rádio biztijét gyujtasnal ugyan ugy van feszültség most a kábelben. Arra gondoltam hogy teszek be a kábelbe egy 10A biztit, nem tudom milyen biztiről jön a 12V a sárga kábelre. Igy rendben lenne?

Egyébként telefontóltő, es dash kamera menne róla.

2021. ápr. 10. 19:58
 5/10 Vortrex ***** válasza:
A sárga az állandó 12V, azzal mellé lősz, a piros a kábel kapcsol gyújtásra
2021. ápr. 10. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Kellene egy próbalámpa, és 3mp alatt meg lehet állapítani, melyik az állandó +, és melyik a kapcsolt. Az autórádió gyártmányától függ, hogy az épp piros vagy sárga, ebből semmit nem lehet biztosan megtudni.
2021. ápr. 10. 20:54
 7/10 A kérdező kommentje:

A sárga kábel volt a gyujtásról 12V, a piros az állandó volt.

csak azt mondom, nem tudom melyik biztiről megy benne az a 12v. Azon gondolkozom be kéne tenni egy 15V biztit (ilyen volt a szivargyujtónál is). Mit gondoltok?

2021. ápr. 10. 21:22
 8/10 krwkco ***** válasza:
Csak egy halvány remény, de vannak olyan autók, ahol csak egy biztosítékot kell másik pozícióba rakni. Esetleg kérdezd meg egy Golf fórumon.
2021. ápr. 10. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy 15v bizti. Vidd el szakemberhez.
2021. ápr. 10. 22:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam elnézest. 15A bizti
2021. ápr. 10. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!