Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan autósiskola Miskolcon,...

Olyan autósiskola Miskolcon, ahol gyorsan lezavarják az okatatást?

Figyelt kérdés

Eddig mindegyik, amelyiket felhívtam azt mondta, h hetente 1 alkalom. Szerintem ez nagyon elhúzodik, és mondig kiesnék a gyakorlatból a következő órára.

A kresszvizsga az már meg van (hamarosan már le is jár, ha nem sietek:( ).

Köszönöm szépen, ha válaszolsz!

2021. ápr. 7. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetsz mást, szépen felhívod mindet és érdeklődsz. Mond meg nekik, hogy x hónapod van a kreszvizsga lejártáig, tudják-e vállalni így az oktatásod.
2021. ápr. 7. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van az az összeg, amiért vállalják, hogy hamarabb végezz.
2021. ápr. 7. 20:19
 3/5 anonim válasza:
Engem az érdekelne hogy Miskolcon Abonyi Gyulánál hány embert huztak meg forgalmi vizsgán, egyáltalán van olyan nála akit egyből átengedtek?
2023. ápr. 25. 16:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, hogy kinél buktam meg előszőr, de mutatta az oktatómnak, hogy előttem már 3 embert megbuktatott. Viszont én nem is tudtam vezetni, az oktatóm nem is tanított rendesen. Nem sokmindent magyarázott el, ha kérdeztem ideges lett, volt amit nem tudott, és az első vizsgán Miskolc egyik legnehezebb kereszteződésében buktam meg. A vizsga után mondta a vizsgabiztos, hogy kellett volna, és hogy ezt bizonyára az oktatóm elmondta már...hát nem. Azt sem tudtam akkor, hogy milyen helyre kell párhuzamosan parkolni, a vizsgabiztos mondta el, hogy hány kocsi távolság kell.

Nem mondom, hogy egy tehetség vagyok, de ha egy olyan oktatòm lett volna végig, mint akihez átmentem(egy másik városban), aki megtanít rendesen, és akkor küld vizsgázni, amikor van is esélyem, akkor valószínűleg átmentem volna elsőre.

2023. ápr. 26. 17:28
 5/5 anonim válasza:
Kinél tanultál elsőnek ki volt az oktatód?
2023. ápr. 30. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!