Olyan autósiskola Miskolcon, ahol gyorsan lezavarják az okatatást?
Eddig mindegyik, amelyiket felhívtam azt mondta, h hetente 1 alkalom. Szerintem ez nagyon elhúzodik, és mondig kiesnék a gyakorlatból a következő órára.
A kresszvizsga az már meg van (hamarosan már le is jár, ha nem sietek:( ).
Köszönöm szépen, ha válaszolsz!
Én nem tudom, hogy kinél buktam meg előszőr, de mutatta az oktatómnak, hogy előttem már 3 embert megbuktatott. Viszont én nem is tudtam vezetni, az oktatóm nem is tanított rendesen. Nem sokmindent magyarázott el, ha kérdeztem ideges lett, volt amit nem tudott, és az első vizsgán Miskolc egyik legnehezebb kereszteződésében buktam meg. A vizsga után mondta a vizsgabiztos, hogy kellett volna, és hogy ezt bizonyára az oktatóm elmondta már...hát nem. Azt sem tudtam akkor, hogy milyen helyre kell párhuzamosan parkolni, a vizsgabiztos mondta el, hogy hány kocsi távolság kell.
Nem mondom, hogy egy tehetség vagyok, de ha egy olyan oktatòm lett volna végig, mint akihez átmentem(egy másik városban), aki megtanít rendesen, és akkor küld vizsgázni, amikor van is esélyem, akkor valószínűleg átmentem volna elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!