Fiat Punto/Grande Punto 1.4 T-Jet miért ilyen ritka?
A látóterembe került ez a típus jövőbeli autóként,a típusról sok jót olvastam,a motor megbízható és típushibákat sem làttam sehol.Viszont amit furcsànak találok az az hogy ezzel a motorral lényegében nincs kínálat,hahu-n van kb 5-6 db jófogáson ugyanazok Marketplace felejtős.Ha minden igaz ez volt a legmagasabb felszereltség de elég hihetetlen hogy ennyire kevés van belőle,csak az újbeli ára miatt lehet ez vagy más is belejátszik?
Amúgy jöhetnek tapasztalatok a típussal kapcsolatban mert nagyon megtetszett de csak ezzel a motorral venném,ez a legjobb középút reális fogyasztás és a kicsit nagyobb teljesítmény között.
Engem is meglepett ez. Mert jó lenne nekem is ez a modell
Viszont a Bravo 2-est meg előszeretettel vették ezzel a motorral a sima 16 szelepes, turbo nélküli motor helyett. Esetleg megnézheted ezt a modellt is. Hasonlóan jó, csak picit nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!