Fekete festékkel fújt hátsó lámpa?
Figyelt kérdés
Mennyire tudnak belekötni műszakin, illetve rendőr beleköthet?2021. ápr. 6. 20:34
1/10 anonim válasza:
Nekem ki van szerelve és úgy megyek, nekem így tetszik. Nem szóltak eddig.
2/10 anonim válasza:
Hát amennyiben téged nem zavar ha éjjel hátulról beléd mennek, akkor csak csináld.
Műszakin instant bukó.
3/10 anonim válasza:
Ha hátulról beléd mennek te vagy a hibás.
Ha megfog a rendőr, bevonja a forgalmit és KPM vizsga.
4/10 anonim válasza:
Fekete festék? Pontosan milyen? És megválaszolom a kérdésed, mert így nem lehet.
5/10 anonim válasza:
Piros festékkel fújd le... Úgy nem tudnak belekötni...
6/10 D. Brasco válasza:
"Mennyire tudnak belekötni műszakin"
Azonnali bukó
"rendőr beleköthet"
Nem kell a feltételes mód.A rendőr bele fog kötni,es ha nincs szerencséd a rendszámot is leveszi.
7/10 Wadmalac válasza:
A GYÁRI enyhén füstüveg sötétítésen kívül semmi nem engedélyezett.
Sötétítő fóliázás sem.
Nézz körül, van-e hozzá valahol boltban eredeti, gyári, TÜV engedélyes, műbizonylatos füstös verzió és vedd meg azt.
És a műbizonylata mindig legyen nálad. Műszakin is.
8/10 anonim válasza:
Nagyon prosztó megoldás... és balesetveszélyes is.
9/10 anonim válasza:
Wadmalac nem láttalak hozzá szólni évek óta. Szabadságon voltál, vagy csak nem egy témát nézünk?
10/10 Wadmalac válasza:
Itt ritkább vagyok, de annyira azért nem, legfeljebb másik kérdésekre fókuszáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!