Mi a velemenyetek errol a kocsirol? Hyundai Coupe 2,0
Ez egy sportos küllemű hétköznapi autó. Egyáltalán nem nevezhető sportkocsinak, mondjuk az említett GTI Golf sem.
2 literből ezt a teljesítményt kihozni nagyon karcsú.
"hanem pl arrol hogy 203km/h a vegsebesseg szted az eleg jo?"
Nekem kb ez az egyik legutolsó szempont egy autónál. Magyarországon élek, ha megy 130-140-et már bőven jó. 200-at úgyse tudnám kihasználni közúton. Max ha a német autópályákon ingázol. Egyébként teljesen lényegtelen adat. A gyorsulás, rugalmasság sokkal fontosabb, ha már menetdinamikánál vagyunk. Ez a 9,3-as érték és a 143 LE még a maga idejében sem volt egy hű de kimagasló érték.
Ami azt illeti én is inkább praktikusabb autókat szoktam venni. Nem akarok senkit megbántan és kérdező, ne vedd magadra, de mikor fiatal srácokat látok ilyen autókkal, az a benyomásom, hogy ez a "kell a színház a disco előtt, de komolyabb autóra nincs lóvé" esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!