Mitsubishi Lancer 2005-2006 mondanátok tapasztalati véleményt róla?
Nekem egy 2006-os példányom van. 86000 km-rel vettem, most 122 ezer van benne. 4 év alatt, ami előjött: az első féktárcsák hullámosak voltak, rázott a kormány, előjött egy rohadás a hátsó íven, kiderült, ki volt gittelve két tenyérnyi rész. A belső finom anyagokkal lett megcsinálva, és a momo kormány elég sportos dizájnt kölcsönöz neki! Sok korabeli prémium autóban volt bőr kormány, bőr váltógomb. Az 1.6-os motor átlag 6,4 körül eszik, és átlag használatra kiváló. A 2.0-ás motor érzetre nem annyival erősebb, de jóval többet eszik.
Ami jó:- Alkatrészárak nem veszélyesek(Karosszériaelemek drágábbak)
- Strapabíró, kevés szervizszükséglet
- Megbízható, csendes motor
- A sedan spoilerekkel igazán sportos kinézetű, megnézik az utcán, a típustársak mindig integetnek
- A beltér kultúrált, jó anyagok vannak mindenhol
Hátrány: -Fordulóköre, mint a pótos Ifáé
- Szeret korrodálni, főleg a hátsó kerékjárati ív, tank, tankbetöltő cső, motorbölcső
-200 ezer km felett relatív olajfogyasztás
- néha a fűtés-hűtés gombjai rakoncátlankodnak
- alacsony embereknek nem jó!!!! 168 cm vagyok, és annyira előre kell tolni az ülést, hogy könyöklő használhatatlan, a biztonsági övet keresni kell a hátam mögött, mert távol van.
- a kormány csak sima szervós, városban a fordulókör, és a kemény kormányzás miatt halál a parkolás
- A fék hamar korrodálódik, ha víz éri, utána pár fékezésig olyanhangjavan, mint egy vaskordénak szó szerint
- bontóból cucc nehezebben jön, mint pl. egy G astrához, amiből minden utcában van 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!