Golf III 1.9 tdi-t megérné megtartani és felújítani? A jövőben lehet értéke?
Másnak lehet hogy nem lesz értéke tehát nem tudod OT-s ként drágán eladni.
Viszont ha normálisan megvan csinálva, rozsda még idejében elkapva és lekezelve akkor neked, használatra még nagyon sokáig jó lehet. Mert ez egy nagyon jó technika, ha nem rohad szét kimegy a világból.
Én is hasonló helyzetbe vagyok, meg lesz csinálva a kaszni, turbó, kuplung és még nagyon sokáig menni fog.
Ha nem veszettül rohad, megéri szerintem.
A kettesek sem különbek, azokat is nagyrészet már lakatolták, mégis felfelé megy az áruk.
Mondtuk, hogy nem valószínű, hogy lesz értéke
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..
Nem, egy tucat autónak, pláne, ha tákolva van, meg ezerszer összekalapálva nem lesz értéke soha. Ha egy eredeti állapotában megőrzött, alig futott rozsdamentes GTI lenne, akkor lehet, hogy érdemes lenne őrizgetni, állagmegóvni, de így sajnos nem.
Ha nem futja lényegesen jobb autóra, akkor nyilván meg kell csináltatni. Ha futja, akkor el kell adni, ahogy van, bármennyire is fáj, aztán venni egy jobbat, és ahhoz majd még jobban fogsz kötődni. Tapasztalat, én is Golf-ból léptem feljebb
Nem azt kell nézni, hogy a piacon mennyit ér. Hanem hogy neked, használati értékbe mennyit.
Úgy már lehet, hogy érdemes
"Viszont hülyeségre nem akarok komoly pénzeket kiadni."
Akkor engedd el e kezét.A legnagyobb hülyeség lenne erre pénzt locsolni csak azért mert első autód......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!