Autó vásárlása magánszemélytől? Mit lehet tenni a túlárazott autókkal? Lent pontositom
Adott egy autó amit a tulaja pl 380 krajcárért hirdet, de ezek az autók a piacon 300 krajcárért mennek(állapot, futás, szervizkonyv hasonló). Azért írok krajcárt, mert nem az ár a lényeg most.
Mondom nézzük meg, első tulajdonostól..
Mondtam neki, hogy szép és jó, ajánlottam fel neki 300 krajcárt.
Nem fogadta el. Történetesen tudom ki vette meg az autót ( egy utcában lakunk mind a hárman), 280 krajcárér, hosszas sikertelenség után, eladta neki.
A kérdésem:
Milyen ötleteitek vannak arra, hogy alkudozasnál hogy legyek jobb alku pozícióba?
Nem vagyok/voltam pofátlan.
Esetlegesen miket kellene figyelni, s belekötni?
Igazából én egy dologba tudtam. Egy cég árult hasonló autót, jobban felszerelve, de abban 15 ezrenként lett olaj cserélve, ellenben a 30al amit néztem.
Tulajt semmi nem érdekelte, hogy miért nem ér annyit.
Végül, majd 100 krajcárral olcsóbban eladta ... Mint amennyiért hirdette.
Tippek, módok amivel elkerülhetőek az ilyenek?
Köszönöm.
Nem feltétlenül az állapot miatt adják drágán. Hanem mert szerintük ennyit ér..
Szerintük. Szerinted meg nem. Akkor ne vedd meg, keress olcsóbbat. Vagy az olcsóbb nincs olyan állapotban mint amit elvárnál? Akkor több pénzt kell rászánni.
Az árak nem aszerint mozognak hogy mi mennyit szeretnénk fizetni a termékért. Ez ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!