Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyiké a jövő? Lent

Szerintetek melyiké a jövő? Lent

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik motoré a jövő?

#melyiké a jövő
2021. márc. 30. 07:45
A kérdező szavazást indított:
benzin
dízel
CNG
hibrid
plugin hibrid
elektromos
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Babetta.
2021. márc. 30. 07:55
 2/8 anonim válasza:
100%
Láb busz
2021. márc. 30. 08:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jövő alatt 5,50,500 évet kell érteni? Vagy csak a holnapot?
2021. márc. 30. 08:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
biciklie
2021. márc. 30. 08:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én bízok benne, hogy idővel megtalálják a belső égésű motorok fenntartható üzemeltetésére megfelelő üzemanyagot. Valahogy nekem az autózás nem elképzelhető motorhang nélkül.

De a realitás az, hogy a közeljövő (20-25 év) a hibridekről és az elektromos hajtásról fog szólni. Most ezt nyomja mindenki.

Aztán hogy ez után mi lesz, azt senki se tudja. Talán az üzemanyagcellás (hidrogén) hajtás is bejön majd bizonyos szinten.

2021. márc. 30. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Hidrogén
2021. márc. 30. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy elektromos, de több fizikus imserősöm van, és szerintük a hidrogén lesz a nyerő és az elektromos autó csak átmeneti megoldás.
2021. márc. 30. 12:03
 8/8 Beviz Elek ***** válasza:
50%

Tekintsünk el attól hogy mekkora hatékonysággal (hatékonytalansággal??) működik a hidrogénes meghajtás hiszen a jövőben fúziós erőművel és megújulókkal fogjuk az energiát előállítani tehát lesz sz4rásig, nem számít. Ettől függetlenül ha személyautóval/személyautó méretű dologgal tervezzük a közlekedést akkor a hidrogént 600 bar környékén kell a seggünk alatt tároljuk hogy valamicske hatótávunk is legyen. Egy kamion kereke 9 bar és komoly pusztítást tud végezni egy olyan puhatestűben mint mi. Én nem bízom ebben a megoldásban.

Mi a baj az akkumulátorokkal? Folyamatosan fejlődnek és egyre jobbak.

2021. márc. 30. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!