Opel C Vectra vagy Signum vélemények?
Figyelt kérdés
Első autónak venném, egész jó áron találtam jó állapotban Marketplacen és Használtautón is belőlük. Városba kéne főképp, szóval 1.6 vagy 1.8 benzin motorral nézegettem. Az 1.6 lehet gyenge lenne ehhez a kasztnihoz, nem tudom. Tapasztalatok akinek van/volt ilyen autója? Kezdésnek mennyire lenne jó választás? Fenntartási költségei?2021. márc. 29. 15:31
1/6 anonim válasza:
Vectra 1.6, 1.8 ajánlott, a Signumról nem hallani túl jókat...
3/6 anonim válasza:
Igaz nem Vectra hanem, Meriva, de létezett ugyan azzal a 2 motorral.
Az 1.8-t ajánlanám, mindenki azt dicséri, fogyasztásban szinte semmi különbség nincs az 1.6-hoz képest, ami viszont (ha a Z16XE, 100-101 lovasról beszélünk), tényleg ecotec betegséges, magyarul tudja ZABÁLNI az olajat.
4/6 anonim válasza:
Sógornak Opel Vectra C GTS 3.0 CDTI van, baromi jól néz ki az autó, és 7-8 év alatt se akart neki elromlani a motor.
5/6 anonim válasza:
#4 csakhogy a 3.0 V6 CDTi nem biztos, hogy jó városba 🤔
6/6 anonim válasza:
Hát jobb is egy 1.8 benzinnel, az biztos, ha városba kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!