Jó választás egy w202-es Mercedes-Benz első autónak?
Merci, de dízel abból az okból hogy nem eszik sokat... Komolyan.... Egy lassan veteránkorba érő yougtimer típust akarsz olcsón fenntartani ami épp abban a korszakban van mikor az árak, és az alkatrészárak is mennek felfelé?
Nem csak a fogyasztás létezik, amire költeni kell.
Tulajdonképp nem rossz, ha találsz belőle olyan példányt, ami még nem rohadt szét. A Mercedesnek ez a modellje nem sikerült olyan jól ilyen szempontból. És nem olyan elnyűhetetlen, mint a kinézetre hasonló régebbi E-osztály. A motorok tekintetében voltak megbízhatóak és kevésbé megbízhatóak is. Nem tudom, mekkora utakra tervezed, de gondolom nem mennél vele heti többezer kilométert. Ha nem, akkor inkább benzinest vennék. Hiába fogyaszt több benzint, a fenntartása középtávon olcsóbb lesz a benzinesnek. De kérdezd ezt meg egy márkaspecifikus Facebook csoportban vagy hasonló fórumon.
Általánosságban az igaz lehet még, hogy ami jó állapotú, és nem kell rá költened, az biztosan drága lesz. 1,5-2 millió körül vannak azok, amik hoznák azt a "sokat el lehet menni vele" állapotot, amit szeretnél. De 2,4-ért is látok egy 1995-öst, amit mondjuk megvennék én is, ha ilyet keresnék. Na most ehhez képest gondolj bele abba, hogy amit 300-500 ezer körül adnak, az milyen állapotú lehet. Azok már nem lesznek olyan állapotban, amiért ezt a típust vennéd. Azt ne felejtsd el, hogy a legtöbb autót (főleg ezt a kategóriát) nem megvenni drága, hanem fenntartani.
Mennyit szánnál rá egyébként?
Ha nincs elrohadva, simán megvenném. Motorikusan kinyírhatatlan.
Ha kisebb kocsit akarsz, a VW konszern kisebb dízeleit (Golf, Polo, Fabia) tudom ajánlani. Fogyasztásra azok is nagyon jók, és ennyiért nagyon szép állapotút kapsz
Remek valasztas lenne egy ilyen huszon-harminc éves dízel kotla,főleg városba,a mercedes legnagyobb mélyrepülésének korszakából...mindezt 1millioert.......
Mennyi értelmesebb/szebb/jobb/fiatalabb/stb auto van ezert a penzert!!
Hát... Nagyon kevés példány van, amire azt lehet mondani hogy jól néz ki. Az AMG-k vagy az AMG optikások azok szépek. De amúgy...
Tipikus zöldséges / dinnyés / parfümárus cigánymerci.
Szerintem felhívsz 10 ilyen tulajt, hogy megnéznéd a kocsit, abból 9 cigány lesz. :D
Fel nem fogom, embereknek mi tetszik ebben az autóban. Ez még nem az a "régi" merci, ami azért szép, mert régi.
Ráadásul ebből jó állapotút... Egy millióért cakkumpakk. Hááát... Hidd el, a 99%-ának volt már olyan gazdája, akire egy doboz gyufát nem bíznál rá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!