Peugeot 206 mi van akkor ha az index villog mind két oldalt és nem tom kikapcsolni? és rá indítok leáll pár másodperc múlva?
Figyelt kérdés
tudom az indítás gátló, de nekem van távi rányitom is meg kulcsba is van gomb hogyan tudom ezt kikapcsolni? hogyan tudom ezt kioldani? most levettem az aksi sarut.2010. aug. 19. 22:29
1/1 anonim válasza:
van külön távirányatód? akkor valószínű van benne egy utólagos riasztók, ezek többsége csinál olyant, hogy ha kinyitod az ajtót, akkor párszor villant a vészvillogóval, hogy lássák, hogy ki-be szállnak (szvsz baromság), ez általában a középső lámpára van kötve, de az akkor is felgyullad, ha a központi zárat nyitod. kösd ki, vagy szokd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!