Városi kisautót keresek. A Chevrolet Spark milyen választás lenne?
Figyelt kérdés
Többnyire városban közlekedem, kéne egy klímás, városi kis kocsi, maximum 800 ezer forintig. Amit eddig néztem, az a Chevi Spark. Japán vonalon is nézegettem, de 13-14 éves kocsi kb. ennek a duplájáért megy. 700-800 ezerért Sparkból meg egész pofás darabokat látni. Nekem nem versenyzésre kell, lehessen olcsón fenntartani, de fogyassza le a gatyámat.2021. márc. 28. 01:37
1/8 A kérdező kommentje:
de Ne fogyassza le a gatyámat***
2021. márc. 28. 01:39
2/8 Barnabas333 válasza:
Nekünk a családban csak aveo és lacetti volt, de azok jók. Opel konszern, a fogyasztása pont nem egy híresen alacsony...De valami valamiért ha drágod a Suzukit...
3/8 anonim válasza:
Megnéznék egy Kia Picanto-t is.
4/8 anonim válasza:
Első generációs Toyota Yaris nagyon jó autó, ennyiből már nagyon jók vannak
Esetleg VW Polo vagy Skoda Fabia is jó lehet, ennyiért azokból is nagyon jót kapni
5/8 anonim válasza:
Ne vegyél olyan márkát, aminek Magyarországon már nincs képviselete.
6/8 anonim válasza:
Ilyen ár sávban az évjáratot ne figyeld
7/8 anonim válasza:
800 ezerért tuti nem matiz-t vennék
swift-et yaris-t, jazz-t
sokkal jobb kényelmesebb takarékosabb autók
a matiz az a kisautók legalja
kicsi, hangos, lomha, és még a fogyasztása is meglepően magas
8/8 anonim válasza:
Hyundai i10 1.0 benzin 5 literrel eljár. Kényelmes és jó vezetni is. Egy matizhoz képest 100x jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!