Beton22 kérdése:
Peugeot 2.8 HDi Boxer Következő a diagnózis : Alacsony gáznál leáll, nincs alapjárat, nem indul csak hideg indítóval hidegen melegen, miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok . 2.8 HDi Boxer
Következő a diagnózis :
Alacsony gáznál leáll, nincs alapjárat, nem indul csak hideg indítóval hidegen melegen!!!
Ami ki lett cserélve:
Magas nyomású szivattyú+ szelep, fő tengely jeladó , vezérmű jeladó , porlasztók, üzemanyag szivattyú, légtömegmérő, fejegység , imo!!!!
A jelenség ugyan az !!!! Aki tud segítsen mert már elegem van belőle.
#HDi nem indul #Peugeot Boxer nincs alapjárat #Ki lett cserélve minden #Csak hideg indítóval #Hidegen melegen
2021. márc. 27. 13:55
1/10 anonim válasza:
Ezek mi alapján lettek kicserélve?én ráznam az öklöm a szervízben, ha még ennyi költés után se lenne jó..
2/10 A kérdező kommentje:
A felmerülő probléma volt az alapja. De nem szűnt meg.
2021. márc. 27. 14:21
3/10 anonim válasza:
Hibakód van? Lassan a fél autót kicseréled ilyen próbálkozásszerűen..
4/10 A kérdező kommentje:
A gond az hogy nincs csatlakozó átalakító. Így nem tudom fel csatlakoztatási. Egyszerűen bele betegszem.
2021. márc. 27. 14:35
5/10 anonim válasza:
Pedig így tök felesleges cserélgetni hol ezt hol azt.
Megkellene csinálni hogy ki lehessen olvasni és akkor biztos mutat valamit.
6/10 anonim válasza:
Ne haragudj de ez így eszetlen "javítás".. nagyon nem úgy kell autót szerelni, hogy random dolgokag cserélhetsz egymás után, aztán egyszer majd jó lesz.. Amit felsoroltál több százezres költség..
7/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sok költség hisz rá lett költve. De az imént rendeltem átalakítót. Kedden minden kiderül
2021. márc. 27. 16:00
8/10 anonim válasza:
Remélem sikerrel jársz, de tanulsz belőle, hogy először diagnosztizálni, mérni, és utána csere...
9/10 anonim válasza:
Mondjuk valóban először kiolvasással van kezdve. Ezzel az erővel a motort is lehetett volna cserélni kompletten.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!