A NAV-os árverésre kínált autókat a megtekintés alatt csak szószerint kívülről lehet megtekinteni vagy esetleg beindítani is lehet őket?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 18:26
2/7 anonim válasza:
Beindítani nem lehet, csak megnézni.
Épp erről volt szó a Rádió1 reggeli műsorában egyik héten.
3/7 Barnabas333 válasza:
Szerinted ha nem tudta fizetni a részleteket a tulaj, ezek mennyire karban tartott és vigyázott autók? De te tudod. Egyszer én is néztem egy ilyet, de menekültem inkább...
4/7 anonim válasza:
Csak megnézni lehet. Kipróbálni, beindítani nem.
5/7 anonim válasza:
3. nem mind amiatt kerül oda. sok olyan van, ami cégre lett véve, ami valami miatt becsődölt és hát ha nem tud tartozást fizetni, nyilván elviszik a céges vagyontárgyakat. most azért elég sok cég került ilyen helyzetbe, ami eddig tök jól ment, így nem törvényszerű, hogy csak elhanyagolt autók kerülnek árverésre csóró tulajoktól.
6/7 anonim válasza:
#3 Nem feltétlen eladósodás miatt kerül a NAV-hoz. Mert szerintem egy adócsaló drogdíler nagyon is költ a kocsija fenntartására, mégsem azért veszik el tőle mert nem tudja fizetni a részleteket.
7/7 anonim válasza:
Köröket nem mehetsz vele, de azt ki lehet próbálni, hogy egyáltalán indul-e. A gépkocsi kulcsa a zárgondnoknál van, a megtekintést a végrehajtóval beszéld meg, ha be akarod indítani. Ha kell, kimegy a zárgondoki telepre, és megmutatja az autót.
Egyébként a gépkocsi átvételekor a végrehajtó is beindítja, hiszen egy jegyzőkönyvvel veszi át az adózótól, amiben sok apróságot fel kell tüntetnie az autóra vonatkozóan. Azt is, hogy indul-e az autó. Ha nem az adózó hozza be, hanem Ő szállíttatja be, akkor is megnéznek rajta sok mindent. Például azt is, hogy indul-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!