2000-es évjáratú 2.5 Tdi Audi A4 et megvennétek 700 000 forintért? Avant.
1. Öreg.
2. Prémium.
3. Turbódízel.
(1-es vagyok)
Két betűvel és két számmal meg tudom indokolni miért kerülendő.
VP44
Gugli a barátod.
idős sokat futott, prémium dieselt csak mazoisták vezsnek
megveszed 700k ért
és szinte biztos hogy ráköltesz még 700 ezret az első évben csak a javítgatásokra, és még akkor se lesz üzembiztos
pénztemetők ezek az autók ennyi idősen
nem véletlen próbálnak ezektől a tulajok szarért hugyért megszabadulni
Ha már annyira audi-t akarsz inkább vegyél benzinest
Kb. minden VAG TDI ajánlható a maga kategóriájában a 2.5 TDI és a 2.0 PDTDI kivételével...
Ennyiből inkább vennék egy 1.9 PD B5.5 Passatot
Megvenném, ha:
-nincs szétrohadva
-van még vételár felett legalább annyim "feleslegbe", amit azonnal rá tudok költeni a kocsira, ha szükséges
-értek hozzá, legalább olyan szinten hogy karbantartást és kisebb javításokat magam el tudok végezni, csak komolyabb felújításhoz kell szakember
Egyébként kedvelem a típust és főleg ezt a motort, mert erős, és jó a hangja. El is döntöttem magamba, mikor előszőr vezettem ilyent hogy egyszer nekem is lesz egy 2.5 V6-om. De csak akkor fogok venni egy ilyent, ha olyan szinten leszek egyszer anyagilag hogy nem okoz gondot egy mondjuk félmilliós felújítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!