Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2000-es évjáratú 2.5 Tdi Audi...

2000-es évjáratú 2.5 Tdi Audi A4 et megvennétek 700 000 forintért? Avant.

Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 19:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. márc. 20. 19:29
 2/20 A kérdező kommentje:
Kérlek ne tőmondatokba, hanem indokkal.
2021. márc. 20. 19:30
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem, hacsak nem értesz hozzá sé tudod szervizelni és persze a pénzt sem sajnálod rá. Ez egy 21 éves autó, az már nőben is sok. Ha megvan hozzá az affintisádo hajrá, egyébként felejtős. Valószínűleg foglalkozni kell a roszdával rajta, motorikusan is meglehetnek már a problémái, meg tényleg, egy 21 éves járműben konkrétan bármi gatya lehet.
2021. márc. 20. 19:36
 4/20 anonim ***** válasza:
71%

1. Öreg.

2. Prémium.

3. Turbódízel.

(1-es vagyok)

2021. márc. 20. 19:42
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen idős Audik, BMW-k, Mercedesek általában borzalmas állapotú, elhanyagolt autók, amire még az árát rá kell költeni, hogy kenőpénz nélkül is átmenjen a vizsgán. Ennyiért talán G Astrát kapni értelmes állapotút.
2021. márc. 20. 19:50
 6/20 anonim ***** válasza:
77%

Két betűvel és két számmal meg tudom indokolni miért kerülendő.

VP44

Gugli a barátod.

2021. márc. 20. 19:51
 7/20 anonim ***** válasza:

idős sokat futott, prémium dieselt csak mazoisták vezsnek

megveszed 700k ért

és szinte biztos hogy ráköltesz még 700 ezret az első évben csak a javítgatásokra, és még akkor se lesz üzembiztos

pénztemetők ezek az autók ennyi idősen

nem véletlen próbálnak ezektől a tulajok szarért hugyért megszabadulni

Ha már annyira audi-t akarsz inkább vegyél benzinest

2021. márc. 20. 19:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Kb. minden VAG TDI ajánlható a maga kategóriájában a 2.5 TDI és a 2.0 PDTDI kivételével...

Ennyiből inkább vennék egy 1.9 PD B5.5 Passatot

2021. márc. 20. 19:59
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem. 21 éves, Sokat futott dízel, kerékcsapágyak, generátor, turbó, tengelykapcsoló, szilentek, lengéscsillapítók stb. a végét járja. Ezek az öreg autók már nem olyan feszesek mint pár éves korukban voltak. Ha volt gazdája akkor karban tartotta, de nem jellemző, hogy 20 éves autóra további 100 ezreket költenének. Nem a hajtóanyaggal van a gond benzines vagy dízel. Motoron kívül másra is költeni kell.
2021. márc. 20. 20:09
 10/20 anonim ***** válasza:

Megvenném, ha:

-nincs szétrohadva

-van még vételár felett legalább annyim "feleslegbe", amit azonnal rá tudok költeni a kocsira, ha szükséges

-értek hozzá, legalább olyan szinten hogy karbantartást és kisebb javításokat magam el tudok végezni, csak komolyabb felújításhoz kell szakember

Egyébként kedvelem a típust és főleg ezt a motort, mert erős, és jó a hangja. El is döntöttem magamba, mikor előszőr vezettem ilyent hogy egyszer nekem is lesz egy 2.5 V6-om. De csak akkor fogok venni egy ilyent, ha olyan szinten leszek egyszer anyagilag hogy nem okoz gondot egy mondjuk félmilliós felújítás.

2021. márc. 20. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!