Skoda Octavia 1.6 SR szivócső levágott és szigetelt rész?
Sziasztok!
AKL motorkód, nemrég vásárolt első autómban vettem észre ezt a furcsaságot, nem tudom h ez miért van így megbarkácsolva és miyle negativ következményei lehetnek.
Képek arról hogy hogyan kéne kinéznie:
Kép arról hogy hogyan néz ki az uatómba:
Illetve a második hőgombát még mindig nem tudtam megtalálni, elméletileg az küldi az ECU-nak az infót, úgy tudom két hőgombája van az autónak. Első cserélve lett, azóta jelzi a hőfokot az óracsoport.
Megvan a cső. Csak be volt lógatva és csöpög belőle a benzin.
Ezért volt a kocsiba benzin szag?
Mégis ez miért lenne így megoldva?
kép:
Közben egy pár ismerőstől is kaptam segítséget. Kartergáz kivezetés, lehet emiatt volt benzin szag a kocsiba mert az utastér felé néz.
Egy szivócső 5 ezer ft körül van, szeretném vissza állítani gyárira h ne legyen ilyen büdös az autó. A kérdés az hogy vajon miért iktatták így ki és ha vissza állítom gyárira nem-e lesz gond? Lehet ezzel játszottak ki egy problémát. Aztmondták hogy mainek meg benzinszaga van az olaj és vizpára keveréke.
"Lehet ezzel játszottak ki egy problémát. "
Igen, így nem füstöl annyira az autó. Jobban el lehet adni.
Nagy a kartergáz ezért volt lehúzva.
Akkor a #4-es válaszomat még kiegésziteném kopott henger, dugattyú, olajlehúzó, kompressziós gyűrű is lehet.
Nem ártana egy kompresszió mérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!