Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen diesel autót vegyek...

Milyen diesel autót vegyek 700 ezer körül?

Figyelt kérdés

2006 focus 1.6 TDCi-ről váltanék.

Lényeg, hogy megbízhatóbb, igénytelenebb modellek közül választanék. Jelenlegi életvitelemből adódóan ritka, hosszútávú utakra lenne használva (kéthetente kiruccanás 2-300 km)

Méret... 5 személyes. Belvárosi parkolást szeretném megoldani vele, az nagy korlátozó. Ez a ford megfelelt ehhez. 5 ajtós csapotthátú kivitel.

Lényegesen hosszabb nagyon nehéz helyzetbe hozna parkolásügyileg.

Illetve én 190 centis vagyok, tehát kisebb se nagyon lehet.

2008 Xsara Picasso 1.6 HDi került most képbe. Vélemények?

2021. márc. 17. 18:25
 1/5 A kérdező kommentje:
4,3 méter a hosszúság.
2021. márc. 17. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Én ennyiért Polo 4 1.4 PDTDI-t vettem, nagyon jó állapotban és én nagyon elégedett vagyok vele.
2021. márc. 17. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az árkategóriában a diesel hatalmas lutri, nem márkát kell nézni, hanem előéletet, állapotot. Mondhatja bárki, hogy az 1.9tdi a világból kimegy, ha szét van rohadva, vagy nem tartották karban akkor az is lehet sz.roller. Bármi is a kiszemelt ne sajnáld a pénzt állapotfelmérésre.
2021. márc. 17. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt kár lecserélni, ennyiért csak idősebbet fogsz kapni és többet futottat. Amúgy én 850 ért vettem az 1.6 tdci focust 2010-es
2021. márc. 18. 04:45
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 haha, 2010-es autó, dízel 850 ezerért, príma vétel, de tényleg...
2021. márc. 18. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!