Ebben az esetben milyen sérülésekre lehet számítani?
Autópályán a személyautó a belső sávban kb 120 as sebességgel hald, majd hirtelen műszaki ok miatt a külső sáv felé húz az autó ahol 90-nel jön egy kamion és az autó oldalán ütköznek.
Ma majdnem egy ilyen történt velem, nem az én hibámból.
Akár halálos baleset. Megpördül az autó, hátólról beléd mennek, vagy átküld a szemközti sávba -én hasonlóan jártam, egy teherautó átküldött a szemközti sávokba.
7 autó ment tropára. Viszonylag kisebb sérülésekkel megúsztuk -sikerült elkerülnünk a frontális ütközéseket.
Ez így nem megmondható, bár ha 90-el egy megrakott pl 4-5 tonna összsúlyú kamion megy neki egy teljesen mindegy milyen autónak telibe oldalról onnan jó eséllyel senki nem száll ki élve, még a kamionos se.
Ha mondjuk nem olyan hirtelen a dolog és üres a kamion,a sofőr még tud fékezni talán a személyautó ellentétes oldalában ülők megússzák, már amennyiben nem meg még nekik valaki.
Bár kár ezen filózni, jobb azzal számolni ha eltalál 90-el vége a dalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!