Párom hibátlan felnije eldőlt arccal lefele és meglátszanak benne a kavicsok nyomai, mit lehetne vele tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos amikor vettem ki a párom egyik még használatlan gyári audi nemesacél felnijét a garázsból belekapott a szél és arccal lefele dőlt a betonra. Sajnos a kavicsok felsértették pontokban a festéket és valahol belemélyült enyhén. Gondolhatjátok menyire pipa. Lehet a helyzetet orvosolni valahogy? Hálás lennék, ha bármi hasznosat hozzászólnátok!2021. márc. 16. 16:11
1/3 anonim válasza:
Kedveskedj neki este az ágyban.
És, hozzá ne nyúlj a felnihez, mert a második hibáért föbelövés jár.
3/3 anonim válasza:
kezdj el Ausztráliai lakásokat és álláshirdetésekeg böngészni.
Viccet félretéve: ha ebből botrányt csinálnakkor nem éri meg vele lenni. A hibáival és elcseszéseivel együtt szeretjük a másikat. Legalábbis én. Felhúzom magam kb 2 másodpercre, de ahogy a szemembe néz már meg is bocsátottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!