Érdemes 10 millióért új autót venni, ha az eredeti ára 16 millió?
"Hogy ne lenne érdemes! Eladod 13-ért, és szinte semmi munkával kerestél 3 milliót."
Már ne haragudj, de ki az a hülye, aki kifizet érte 13 milliót, mikor ő is megveheti ugyanúgy 10 millióért?
Vagy azt gondolod, ez csak kifejezetten a kérdezőnek szóló akció a márkakereskedés részéről?
Szerintem a 16 millió egy listaár, extrákkal telepakolva, amelyre van egy 10 milliós akciós ár. De ez nem csak 1 autóra szól.
Alsóközép felextrázava belenyal a 10-be. Nemrég néztem swift glx automata: 5.5M
Vigyázz nehogy csalás legyen ennyit nem szoktak engedni. Milyen autó ekkora kedvezmény érdekelne. Ez már középkategória. Az pedig 10-ért jól felszerelve ajándék.
Köszi a válaszokat.
Ez egy Mini Cooper S 2.0, biztosan nem csalás, céges kedvezményhez hasonló, de nem céges autó. Tulajdonképpen nyilván nem tudom rendesen kihasználni a képességeit, de mindig szerettem volna egy ilyen autót, és ez "ahhoz képest" elég jó ár, kb. minden extrával felszerelve (kivéve a napfénytetőt, de úgyse kellene, meg nem bőrülés van benne, hanem műbőr, de jó minőségű).
Hosszú távra tervezem, és nem kellett éveket spórolni, de azért megfontolandó dolog - pláne, hogy egy autó pénzügyileg sosem éri meg ezzel tisztában vagyok, de ennyiért talán nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!