Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 2006-os Mitsubishi...

Van egy 2006-os Mitsubishi Lancerem. Nagyon jó állapotban van, de a hátramenetet sokszor nehezen veszi, és főleg a kettest, valamint másodikba váltásnál lökődik egyet az autó. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2021. márc. 14. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem dobja ki a sebességet?
2021. márc. 14. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem! Ilyent még nem csinált! Álló helyben a kuplung lenyomásánál nyiszegő hang van.
2021. márc. 14. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem emel ki teljesen a kuplung.Sajnos lehet kinyomó csapágy hiba, ami nem költséges de a szerelési munkadíj sok.
2021. márc. 14. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Kinyomócsapágy szerintem is. Az tud ilyet csinálni hogy vagy nem veszi be vagy akadozva meg adhat csörgő zörgő hangot mert nem emeli ki rendesen és így csak feszülnek egymásnak az alkatrészek. #1-es voltam.
2021. márc. 14. 11:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!!
2021. márc. 14. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Váltó olajat cseréltél már?
2021. máj. 12. 15:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, 2 éve lett cserélve!
2021. máj. 13. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha két éve lett cserélve a váltó olaj, akkor a minőségével nem lehet baj.

A szintjét tudnád ellenőrizni?

Nekem a kettes fokozatot nehezen vette az autóm és mikor a váltóolajat cseréltettem, akkor megszűnt a probléma. Lehet, hogy alacsony volt az olajszintem.

Ha le tudnád ellenőrizni, hogy a szint megfelelő-e, akkor ezt kizárhatnánk, mint lehetséges hibát.

2021. máj. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!