Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket választanátok? Tesla...

Melyiket választanátok? Tesla vagy Porsche?

Figyelt kérdés

2021. márc. 12. 17:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Henry Ford nem akart sem ló, sem szekér lenni. A Tesla viszont oda pozícionálja a termékét, ahová nem való. A prémium/luxus kategória, ez pedig a Mercedes, Porsche, Lexus stb. terepe. Ha a Tesla olcsó elektromos autót árulna, és nem exkluzív járműként akarnák eladni, akkor már rég vettem volna egyet második autónak.

2021. márc. 12. 22:21
 12/20 Beviz Elek ***** válasza:
69%

Nem drogos. Behívták egy rádióműsorba, a műsorvezető megkínálta, Musk elmondta hogy nem szokott drogozni mert negatívan hat a produktivitásra, de beleszívott.

Nem feltaláló. Egy üzletember aki nem a kitaposott úton csinál egy n+1 terméket hanem átgondolja hogy mivel lehetne jobbá, korszakalkotóvá tenni amit árul. A pénzéből nem egy sokezredik telefontok-gyárat épít, hanem olyanba fektet ami az emberiség jövőjét szolgálja.

Hiába van a gyártóknak múltjuk, ha nem tartják a lépést a Teslával akkor lehúzhatják a redőnyt.

Sok mindenbe bele lehetne kötni de nem akarom fürdetni a Teslát. A lényeg hogy pár éve kiröhögték, most pedig a nagy gyártók kapkodnak.

2021. márc. 12. 23:42
 13/20 Magyar László Patrik válasza:
69%
Porsche mert erősebb és nagyobb a hatótávja
2021. márc. 13. 02:39
 14/20 anonim ***** válasza:
9%

#8 "a narkós “feltaláló” "

A fű az még nem "narkó".

#11 "Henry Ford nem akart sem ló, sem szekér lenni."

Rossz volt a megfogalmazás, utólag már azt hittem egyértelmű mire akarok kilyukadni.

#12 "Behívták egy rádióműsorba"

A podcast pedig nem rádióműsor. Minden másban egyetértek veled.

10-es voltam.

2021. márc. 13. 09:55
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Mit vennél? Casiot vagy Rolexet?
2021. márc. 13. 09:58
 16/20 Wadmalac ***** válasza:
35%

Tesla.

Nem azért, mert jobbnak tartom.

Hanem azért, mert az igényeimnek jobban megfelel.

Most egyértelműen a Taycannal vetem össze, nem úgy általánosan a Porsche márkával.

A Porsche jobb összeszerelési minőségre, vezetési élményre, dizájnra, kényelemre, zajcsillapításra, felhasznált anyagokban, most még gyorsulásra is, hatótávra sem mondanám rossznak.

De mondjuk kisebb az össz csomagtere egy Model 3-nál, plusz egyszerűen sajnálnám mindennapi használatra, tudva, hogy egy parkolásnál megroppantott lökhárítóperem többe kerül, mint a Teslán a komplett lökös, fájna beleülni hóleves, sáros bakancsban, melós ruhában stb.

A mindennapi használati "nyüstölést" egyszerűen szentségtörésnek érezném.

Egy Model3-at közel sem sajnálnék ennyire, tehát sokkal jobban használható lenne.

2021. márc. 19. 09:27
 17/20 Wadmalac ***** válasza:
49%

"ezt a roppantul gyerekcipőben járó közlekedési formát"

Na ez esetleg tíz éve volt némi jogalappal rendelkező minősítés elektromos autókra.

"Ezek azonban nem azok a feature-ök, amit egy átlag felhasználó akar. "

Éppen ezért ki is emelted ezeket és elhallgatod a sok-sok többit, amit AKAR a felhasználó és benne van a Teslában.

A fingópárnába belekötni olyan, mint gagyi kártyázó appnak minősíteni a komplett Windowst, csak mert van benne solitair.

2021. márc. 19. 09:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Imádom a teslákat,de a porsche nálam mindent is visz. Egx gt2 rs mindíg jöhetne. Csak hogy folytassam a vitát,elon musk egy zseni,csak kicsit hülye. DE ez nem jelenti azt hogy valami amit ő csinál nem lehet jó. Sőt,habár mindenki szidja az összeállítási minőségét,9 éve kezték el ezt nem lehet elvárni hogy mercedes minőségűt gyártson. Habár az autóknak(szerintem) nem lesz túl nagy időtállóságuk és hamar lemegy az áruk de az új modellek kijötte ezt vissza tudja egyensújozni. Először nézzetek utána,hogy honnan sikerült erre a szintre kerülnie aztán meg lehet határozni emberileg,de mindene amije van egyedül ő szedte össze,senki más. Nem anyuci vagy apuci vette. Röviden és elismerem őt,habár néha vannak hülye pillanatai de ez érdekesebbé teszi. Le leszek pontozva
2021. márc. 22. 07:34
 19/20 Wadmalac ***** válasza:
46%

#18:

"Csak hogy folytassam a vitát,elon musk egy zseni,csak kicsit hülye."

Van benne valami. Zseniális marketing- ész szervező-stratéga, állatira meglátja, milyen megszokásokat kell tervezés-gyártás terén felrúgni a hatékonyság érdekében, milyen ötletet érdemes áttolni minden akadályon.

De mellette nagyon hangulatember, gyermekien lelkesedő és optimista, néha túlságosan is, kommentelésben gyakran előbb lő, utána kérdez, stb.

Szóval nem isten, hanem ember, emberi gyarlóságokkal.

"habár mindenki szidja az összeállítási minőségét,"

...ami úgy általában az amerikai autógyártás minőségi színvonala. :D

"Habár az autóknak(szerintem) nem lesz túl nagy időtállóságuk"

Az első Model S-ek már a tíz éves kategóriában vannak, a szervíztapasztalatok szerint az elhasználódási jellemzőik átlagos amerikai autóknál JOBBAK.

"amije van egyedül ő szedte össze,senki más. Nem anyuci vagy apuci vette."

Anyuka hasonlóan ambiciózus lehet, a két fiát pénzt nem kímélve taníttatta a legjobb helyeken és beléjük nevelte a sikerorientált stratégiát. Ezen felül ő és testvére is mindent maga produkált, amije van.

"Röviden és elismerem őt,habár néha vannak hülye pillanatai de ez érdekesebbé teszi."

Biztosítja, hogy állandóan szó legyen róla. Akár pozitívan, akár negatívan, de ezzel címlapon van tartva. Marketingben beválik.

"Le leszek pontozva"

De nem tőlem, én nyomtam a zőőődet.

2021. márc. 22. 08:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm hogy meg vannak értelmes emberek :)

"Van benne valami. Zseniális marketing- ész szervező-stratéga, állatira meglátja, milyen megszokásokat kell tervezés-gyártás terén felrúgni a hatékonyság érdekében, milyen ötletet érdemes áttolni minden akadályon"

Így van,de egyesek úgy állítják hogy ettől a magánéletben elég gyors haragú,néha megfontolatlan és volt már olyan,hogy olyan alkalmazottat/igazgatót penderített ki akik nem is voltak teljes mértékben hibásak. És azért írtam,hogy nem anyuci vagy apuci vette,mert elég nehéz gyerekkora volt egy szempontból. Akit jobban érdekel,itt egy nagyon érdekes videó róla : [link]

2021. márc. 22. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!