Golf gti próba ?
Üdv , Golf gti vásárlásán gondolkodom viszont nem vagyok benne biztos hogy tényleg ezt a fajta stílus keresem.
Az lenne a kérdésem hogy van-e itt olyan gti tulajdonos aki szívesen megmutatná mit tud nyújtani egy ilyen autó.
Mármint mit szeretnél? Úgy komolyan meghajtani egy GTI-t? Nem hiszem, hogy találsz egy olyan balekot, aki odaadja egy vadidegennek a kocsit. Normál kipróbálásra bármelyik eladó autót el tudod vinni.
Melyik generáció lenne?
Az átlagos golfnál kicsit, de érezhetően erősebb, ezen kívül ugyanarról az alsó-középkategóriáról van szó: nem sportautó, nincs is sportautó szinten a kezelése, meg úgy en bloc nem is kimondottan különleges semmilyen módon.
Kicsit erősebb doboz golf, kb. ennyi, szerintem ebből jól össze lehet rakni a képet.
Természetesen nem meghajtani akarom , nekem elég lenne a jobb 1-ben is menni egy kört , csak kíváncsi lennék mit nyújt egy ilyen autó
Golf 5 - től felfelé érdekelne
Ja hát akkor el kell menni megnézni eladó példányokat és megtudod.
#2 nagyjából jól írja, bár kicsit lehúzza. A 200 lóerő körüli teljesítmény azért bőven az átlagautó felett van. A mindennapokban, közúton bőven, érezhetően többet ad, mint egy mezei kompakt. De valóban egy Golf marad, kicsit feszesebb futóművel, nagyobb erővel, optikailag is kicsit kellemesebb, mint egy alap Golf. Azt azért számold hozzá, hogy túl vannak árazva a GTI hype miatt. Ha ilyet akarsz, nézd meg a Scirocco-t is. Nekem az van, áldom az eszem, hogy nem Golf-ot vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!