Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elektromos autót be lehet...

Elektromos autót be lehet tolni, ha nem indul?

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10 én csak úgy tudom elképzelni, ha olyan magas fordulaton megy a motor, hogy az áttétel miatt nem lehet a másik oldalról forgatni a mechanikát, vagy egyszerűen elektromos rögzítőfék nem old ki.
2021. márc. 11. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha valamennyi töltés van az akkuban (legalább annyi, hogy a vezérlés működjön), akkor igen. Az "egypedálos" üzemmódra állított elektromos autókon a gázpedál visszaengedése egyben visszatöltéses fékezést is jelent. Ha van egy kellően erős autó vontatni, akkor mintha egy lejtőn mennél, folyamatos visszatöltéses fékezés üzemben lassan töltődne. DE ezt úgy képzeld el, hogy vontat 20 kilométeren keresztül, és ezzel kapsz 10-12 km hatótávot a rendszer veszteségei miatt. Nem gazdaságos így tölteni. Neten rá lehet keresni, kipróbálták. Kékesről vagy Dobogókőröl indultak, már nem tudom pontosan, és mire leértek a hegyről több töltés volt az akkuban, mint elinduláskor.
2021. márc. 12. 08:44
 13/13 anonim ***** válasza:
csak bebikázni lehet
2021. márc. 12. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!