1/12 anonim válasza:
Nem tűnik rossznak, de ennyi idős autónál bármikor beüthet valami nem kívánt költség.
3/12 anonim válasza:
20 éves Alfa? Nem vennék, de figyelembe véve az árat, nem buksz rajta sokat, ha lerobban.
4/12 anonim válasza:
Futómű meg a bezérlés a kényes pontja, de ezek ki vannak cserélve ahogy olvasom. Ennyiért teljesen oke.
5/12 anonim válasza:
195.000 ft-ért nekem gyanúsan olcsó, ráadásul kereskedő...
6/12 anonim válasza:
na végre 5 az első normális....ez egy romhalmaz ha neked 200 ért adja szerinted mennyit ér ? 100 at? azért swift jár nem alfa. Ez max arra jo h elvidd a bontóba vagy rákölts 1 milliót
7/12 anonim válasza:
Ha van még legalább fél milliód amit rákölts, akkor jó lehet, ha ilyen kocsit szeretnél.
8/12 D. Brasco válasza:
Egy frissen leszervizelt "nagy" auto ami raadasul alfa mindezt kevesebb mint 200-ért....tuti karrier,vegyed meg!
9/12 anonim válasza:
tyúkolnak megvettem, most vittem haza,
10/12 anonim válasza:
200k-ért 156-os Alfa?
Egy ékszerdoboz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!