Hány éves korig vennél autót napi használatra? Tegyük fel karbantartott a gép.
Nem a kora számít. Láttam olyan 10 éves kocsit ami olyan gyalázatos állapotba volt, hogy meg nem venném, meg sok olyan 20+ évest amit bármikor megvennék napi használatra.
Egyébként én szívesebben vennék napi használatra is egy ezredforduló környéki, jó állapotú autót, legfőképp a VW konszern márkáinak valamelyikéből. Sokkal jobban tetszik az a technika, mint a mai.
Nyilván ez teljesen pénzfüggő.
Alapvetően én nem tartok a régebbi '90-es évekbeli autóktól sem erre a célra, csak tényleg jót és jó állapotút kell találni, aztán értően karbantartani.
Amúgy elektromosat és újat.
Pénz függő, jelenleg 2010-esnél idősebbet nem szeretnék
Amúgy, ha max 500-at tudnék szánni rá, akkor inkább az állapotot nézném, ha ennél többet, akkor 15 évesnél idösebbet nem igen
nekem 18 éves, 5 éve vettem.
Tavaly kezdek előjönni a korából adódó hibák, de még nem költséges, inkább csak apró idegesítő dolgok. pl: csomagtér világítás nem működik, ha jobb idő lesz megcsinálom.
Jövőre lehet le cserélem, de még nem biztos. Viszont 8-10 évesnél idősebbet nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!