Valóban ér bármit is a fényezésen?
Szeretnék az autómnak egy kicsit ápoltabb külsőt biztosítani, a mosáson kívül...
Szerintetek ér bármit is a "Turtle Wax Nagyteljesítményű
karceltávoltító" terméke?
Azért gondoltam erre, mert a fényezésen vannak apróbb karcok is, amit szeretnék eltávolítani...
Ti mit használtok mosás után? Van látható eredménye az ilyen csodacuccoknak?
Nekem is van ilyen, csak dobozban, és még néhány hasonló..
Az a helyzet, hogy a 16 éves autóm dukkóját ilyennnel tartom gyári fényben. Élmény ránézni. Igaz nagyon sötét színű, amin jobban látni a csillogást. A nejem fehér kocsiján nem annyira látszik hogy törődik vele.
Kérdésedre válaszolva, igen, de nem valamit, hanem sokat ér..
Aztán majd jön más, aki leszarozza..
Nekem 2000-es évjáratú az autóm, sötétkék fényezéssel...
Hiába vigyázott rá az előző tulaj, azért nem mai az autó...
Kipróbálom, baj nem lehet belőlle :D
Szerintem én is ilyet használok, csak más a csomagolása. Ilyen fogkrémes tubusszerű kinyomható az enyém, ugyan ez a márka.
Ér valamit, de ne ezzel akard felpolírozni a teljes autó! Ez helyileg a konkrét karcra jó. De csak hajszálkarcra! Azt szépen tudja tompítani. Mélyebb karccal, ahol az alapozó is kilátszik, már nem tud mit kezdeni.
Ezek ilyen egyben csiszoló és polírozó termékek. Nem rosszak, tényleg működnek és időben sokkal jobb, mintha mindegyik lépést külön csinálnád. Az eredmény viszont nem lesz annyira jó.
Próbáld ki, de elsőként valami nem feltűnő helyen.
Ezt én inkább szakemberekre bízom, akiknek van ehhez gépük is.
Érdemes egyszer-egyszer fizetni egy rendes mosás-gyurmázás-polírozás-waxolás kombóért. Szülinapi ajándéknak akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!