Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125ccm motort hogy lehet...

125ccm motort hogy lehet átírni másnak a nevére?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni ismeröstől egy motort de ő se se én nem tudom mit kell csináli hogy jogilag az enyém lehessen. 50ccmhez tudom hogy csak adásvételi kell. Itt hogy működik?

(Ui.: rendszámos motor így változik valami?)

2021. márc. 10. 11:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Amit D Brasco mond, sajnos helyes, még ha olyan dbrascosan is mondja :D Ha rendszámos 125-ös a motor, nem tudod 50-esként használni (mivel 125-ös). Ideiglenesen ki tudod vonni a forgalomból, de akkor közúton nem közlekedhetsz vele, vagy véglegesen is ki tudod vonni, de ahhoz kell a bontási igazolás. Nyilván Magyarország a mutyi országa, tehát ügyesbe' biztos meg tudod tartani a "motrot" valahogy, de hogy abból soha többé nem lesz közútra legálisan alkalmas motor, az is biztos. Meg nyilván közben néhány törvényt megsértetek biztos. Nem értek hozzá, ez csak tipp.

2021. márc. 10. 17:37
 12/18 veterán vas ***** válasza:
Megjött a mindennapi "csakföldútonhasználom" csávó.
2021. márc. 10. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
(a másik meg az, hogy Magyarország erdeiben nem motorozhatsz, kb csak az azokon keresztülmenő közutakon, vagy a helyi erdész/tulaj engedélyével, valamint Natura 2000 helyekre nem mehetsz. Ahova mehetsz, oda meg mind kellene a rendszám, még a legeldugottabb földútra is. Elvileg)
2021. márc. 10. 17:42
 14/18 veterán vas ***** válasza:

Kérdező!

Az,hogy te nem tudod mit kell csinálni, háááát, elfogadom.

Hogy a saját érdekedben nem vagy képes utánajárni, még ezt is kinézem előled.

Na de az miként lehet, hogy akitől vennéd, annak sincs fogalma a motorvásárlásról? Neki honnan lett, termett a kertjében? ;)

2021. márc. 10. 17:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Jó és ideiglenesen hogy vonhatom ki? Mert közúton nem lenne rá szükség. Vagy mi képp használhatnàm úgy mint egy 50 est? (Adás vételi és enyi)

Van 50esem de az robogó és van rajta érvényes felelőség biztositásom nem sumákolok) de nekem csak arra kellene hogy krosszozak akkor mit kellene elintéznem hogy ne lehessen vele közlekedni közúton és csak tankolnom keljen bele.

2021. márc. 10. 21:00
 16/18 D. Brasco ***** válasza:

B+ te tényleg ennyire hülye meg lusta vagy,vagy csak megjátszod?!?

Az hagyján,hogy nem vagy képes utána keresni semminek sem,de hogy még azt sem birod felfogni amit írunk,az már azért tényleg durva......

Fogd már fel,hogy ha veszel valamilyen rendszámos/papiros motort azzal nem fogsz tudni trükközni.Azt meg kell venned,át kell iratnod,biztositast kell kötnöd ....es max majd utana ideiglenesen kivonatod,de akkor meg nem fogod tudni legálisan használni ,mert az utcára sem mehetsz ki vele.És sehogy nem tudod ugy hasznalni mint egy 50-est,es sehogy nem lehet 50-esre "visszapapirozni" meg társai....

A következő meg amit már más is emlitett,hogy a határba csapatni sem lehet csak ugy stb stb........

2021. márc. 10. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:

2-es meg 11, 13-as vagyok. (szeretem a prímszánokat na)

Neked tudod mi kell? Na? Most kapaszkodj meg...

Egy olyan 125-ös, ami alapból papír nélküli. Mind fucking blown #200IQ

2021. márc. 10. 22:20
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget mindenkinek 😁

Mostmá mindent étek

2021. márc. 11. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!