Miért sajnálják még mindig a hangszórókat a gyártók?
Figyelt kérdés
Mindenféle biztonsági elektronika már alap felszereltség, de 2 nyamvas magashangszórót sajnálnak, vedd meg azért a középső de van olyan ahol a legmagasabb felszereltséget.
Ez csak szerintem gáz 2021-ben?
Mert az, hogy nem ad tolatókamerát vagy radart vagy telefonos klónozásra alkalmas fejegységet alapfelszereltségben még oké, de hogy hangszórókkal is spúrkodjanak..
Ok, ha csak trabantban tudsz gondolkodni, akkor neked tényleg felesleges. :)
Azért én hadd élvezzem ott a zenét ahol én szeretném. (sosem hallgattam tuc-tuc-ot, és rosszhiszemű sem vagyok másokkal)
2021. márc. 4. 19:12
12/21 anonim válasza:
Számomra mindegy, nem is volt szempont a rádió/hangszóróró. Ezért úgy konfiguráltam a kocsit hogy hangrendszer helyett vonóhorog legyen rajta.
2021. márc. 4. 19:20
13/21 anonim válasza:
Mert nincs rá igény.Az emberek nagytöbvségének nem számít,az alap is normálisan szól,nagyon sokan csak a rádiót hallgatják arra meg bőven jó az alap.
2021. márc. 4. 19:48
14/21 anonim válasza:
többség igénye a fontos nekik megfelel . nekem pont semmi szükségem hangszoróra és fejegységre mégis járt az autóhoz mégsem hisztizek emiatt
2021. márc. 4. 21:09
15/21 anonim válasza:
14 ismertem olyat aki kiszereltette annak idején a fejegységet az új 4 ütemű wartburgból, mert 20 ezerrel olcsóbban kapta úgy.
2021. márc. 4. 21:15
16/21 anonim válasza:
A fenti válaszok alapján láthatod.
Azért spórolnak rajta, mert a többséget nem érdekli hogy szarul szól. Sőt, van aki szerint egy igényesebb rendszer csak bömböltetésre jó.
2021. márc. 4. 21:58
17/21 A kérdező kommentje:
Hát még most se tudom, hogy miből érzik itt néhányan azt, hogy 2 magassugárzó az olyan nagy szinvonal, meg egyenesen jön , hogy bömböltetés, de oké
2021. márc. 4. 22:24
18/21 anonim válasza:
Én azt sem tudom hogy kell bekapcsolni a rádiót a kocsimban😅 pedig 1,5 éve megvan...
2021. márc. 5. 08:28
19/21 anonim válasza:
Nem olyan nagy színvonal, de akinek kell az kérje extra ként.
2021. márc. 5. 10:13
20/21 anonim válasza:
Olyan autót kell venni, amiben nem extra.
Persze akkor is jöttek a tömegautósok, amikor mondtam hogy az egyik népautóban hannovertől a ruhrvidékig csak ordítozva lehetett beszélgetni, mert olyan menetzaj van már 150-nél. Akkor hülye voltam mernincsismenetzaj. Most hogy a minőségi zene a téma, most egyből van. 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!