Lada 2105 be raktam elektromos ventilátort hogyan lehet kapcsolóra kötni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 16:51
1/10 anonim 

válasza:

Egy fogyasztót meg egy kapcsolót sorba szokás kötni. Biztosíték se árt.
2/10 anonim 

válasza:

Egy kérdést nem tudsz kiírni érthetően.
Hová raktad a ventillátort???
De egy fogyasztót bekötni nem kell technikum hozzá.
3/10 A kérdező kommentje:
A hűtőfolyadék hűtő elé raktam be!
Azért kérdezem, hogy hogyan kell mert nem csináltam még ilyet.
2021. márc. 4. 17:26
4/10 anonim 

válasza:

A jó öreg 90-as évek, kilométerenként egy gőzölgő hengerfejes Ladával.
5/10 anonim 

válasza:

Nincs is rá szükség, azon ékszíj hajtja állandóan a ventillátort.
6/10 anonim 

válasza:

"A hűtőfolyadék hűtő elé raktam be!"😆😆
Asszem nincs is több kérdésem.
Mutasd egy olyan szerelőnek, aki látott már fényképen autót.
Inkább bízd másra.
7/10 anonim 

válasza:

Éppen elé is rakhatná, tökmindegy. Csak minek.
8/10 D. Brasco 

válasza:

Egy ennyire amatőr kérdéshez az egyetlen hasznos dilog amit irni tudok,hogy te mar ne nyúlj többet ahhoz az autóhoz es vidd el egy szakihoz.Nem kell 2 diploma egy ilyan kapcsolás megoldásához de ha valaki ennyire kotta,az tényleg ne babráljon vele,mert rosszabb esetben végignézheted ahogy leég a kocsid.
9/10 anonim 

válasza:

A venti mindig a hűtő mögött szokott lenni, Ladánál az ékszíj hajtja. Kapcsolóra kötni az öreg faros Skodáknál szokták: ha kellő idővel hosszú emelkedő előtt bekapcsolták, akkor nyáron volt esélye, hogy az emelkedő végén nem kell bekapcsolni a fűtést maxon, hogy ne forrjon fel a víz.
10/10 anonim 

válasza:

Ladákban a hűtő mögött szokott lenni, és az 1,5-1,6-osban elektromos. Sok típusban meg a hűtő előtt van. Tehát nem igaz, hogy mindig a hűtő mögött van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!