95% autópálya használatra elég lenne nêgyévszakos gumiabroncs használata?
Megmondom miért.
Mert a hazautam gumit cserélni 1573 km. Persze, megyek haza, de leghamarabb júliusban terveztünk volna...
Ekkor jött az ötlet, hogy Michelin cross climatet raknék fel. Vélemények?
Nekem az van. Tökéletes.
Ezen viszont röhögtem: "a hazautam gumit cserélni 1573 km"
Mi köze a gumicserének a hazaúthoz vagy bármiféle távolsághoz?
Szerintem palyara ne! A nagy sebesseg miatt nyaron a premium gyartók termekei sem fogjak hozni egy közepes nyari gumi tulajdonsagait.
Ha kicsit is lendületesebben közlekedsz, nem tartasz extra tavokat könnyen beleszaladhatsz egy koccanasba. Az a bizonyos 1-2 meter difi nagyon fajhat fekútban...
Külön alufelnin van mindkettő, amit nem hozok magammal, annak, aki ezt látja legnagyobb problémájának az életben..
Ezért gondoltam arra, hogy megelőzve ezt inkább egy szett gumim legyen.
Igazából lehet kipróbálom, úgyis hamar elkopik nálam a gumi.
Figyu,ha eszben tudod tartani, hogy epp nagyon meleg van, tehat azert óvatosabban (mert szerintem az a parabb, tapasztalat) akkor hajrá! ;)
4-es voltam.
2 éve van fent négyévszakos. 20ezer km/év főként települések között. Semmi problémám vele.
Amikor leesik egy kis hó, vagy ónos eső, akkor eleve kétszeres követési távolságot tartok, és próbálok minél kissebbeket fékezni. Téli gumival is.
Autópályákat sűrűben is takarítják, többnyire egyenletes tempóval haladok, még annyit sem fékezgetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!