Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót vagy motort vennétek a...

Anonimkrd kérdése:

Autót vagy motort vennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és iszonyúan vágyom egy sportmotorra, most kész meg az A és B jogosítványom egyszerre. Van lehetőségem autót is és motort is venni, viszont már van 2 mikrobuszunk mivel üzlettel foglalkozunk és mindkettő van használva,de így bárhová kell menni mindenhová a buszokat hajtjuk. Ha autót veszek úgy jön ki hogy veszek egy harmadikat, csak már szebbet, de viszont motorra jobban vagyok, csak az nem annyira hasznos..nem tudom mit kellene tennem. Ti mire szavaztok?
2021. márc. 3. 16:38
A kérdező szavazást indított:
Autó
Motor
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Autó. Fiatal vagy még a halálra.
2021. márc. 3. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a helyedben.
2021. márc. 3. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha van 4kerekű jármű szerintem felesleges venni mellé mégegyet. Széles utat ha motort veszel!
2021. márc. 3. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
18 évesen hogyan lehet korlátlan A jogsid, amikor 24 a korhatár?
2021. márc. 3. 17:06
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Ukrajna
2021. márc. 3. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben motort vennék.

Morból viszont kezdésnek elég lesz egy 400-as japán sportmotor is. Azok is elég ideges kis gépek, de ha hülye vagy egy ilyenen még tudsz korrigálni. Tapasztalatszerzésnek elég egy kisebb motor.

2021. márc. 3. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Inkább valami szaladozós, akár "komolyabb" benzines autót!

Személy szerint nekem a nagymotorok nem jönnek be, de azt veszel amit akarsz.

2021. márc. 3. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!