Hobbiautóként bevállalhatók ezek átlagfizetésből?
Nagyon tetszik a C7-es Audi A6, a B8 Passat, esetleg még Skoda SuperB. Audi, VW szedán, Skoda 5 ajtós.
Ezek közül szeretnék választani, használtan, évi 3-5000 km-re.
A6-ból 2.0 TFSI-re gondoltam, SuperB-ből 1.4 TSI vagy 1.6 TDI, Passatból szintén mint a Skodánál.
Nem kell erős motor, nem kell sok extra, csak szimplán tetszenek ezek autók.
Hétköznapi használatra egy 1 éves középkategóriás autóm van.
A keret kb. 6 milló forint.
Attól függ, mi a hobbid.
De hobbi autóra átlagfizetésből egy 6 millás autó, miközben van egy 1 éves középkategóriás autód?
Bocs, de hol dolgozol?
Nincs felvétel nálatok?
Nem. Ezek tudnak nagyon jó autók lenni, de rettenet a fenntartasuk!
Atlagfizuból esetleg mx5 Mazda ilyesmik. Ezek nem.
Hát nem tudom, hogy a tucatszedánokban milyen hobbi autót látsz, de nem is ez a lényeg.
Az, hogy milyen értékű autót engedhetsz meg magadnak, az nem csak a béredtől függ.
Eleve mit jelent neked az átlag? A kormány által kommunikált, vagy a valós átlag, esetleg a medián?
Azt kell mérlegelned, hogy milyen élethelyzetben vagy és mire kell a pénzed hosszú és rövid távon.
Én pl. nettó 500k-ból nem tudok megengedni magamnak egy hobbi autót, vagyis nem akarok. Pont azért, mert jelenleg van egy tuningolt hatchback, amit napi szinten is használok, de utcán áll. Házat akarok venni/építeni, dupla/tripla garázzsal, hogy legyen hely egy igazi, második hobbiautónak is. Amíg ez nincs meg, addig nem lesz másik autó. (Hacsak nem jön közben egy cégautó). Szóval egyéni helyzet függvénye teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!