Mekkora hely kell szerintetek párhuzamos parkolásnál, amivel segítség nélkül be lehet állni?
Nem a annyira hosszától, hanem a szélességétől függ.
Én bárhová be tudok állni magamtól, csak kiszállni nem tudok. Ilyenkor rükverc, s keresek másik helyet.
60 centi nagyjából elég. Nem csak beállni kell a hely, hanem arra is tekintettel kell lenni, az előtted, mögötted lévő autó ki tudjon állni. Vannak, akik alig hagynak helyet maguk mögött, előtt.
Te szépen beállsz két kocsi közé, nagyjából középen, de az előtted álló előtt lévő mondjuk csak 10 centit hagyott. Nem biztos, hogy ki tudja varázsolni a autóját. Ugyanez igaz a mögötted lévőre is.
Mi számít segítségnek? Tolatóradar/kamera ér?
Mindenféle segítség nélkül én ilyen autó hossza + 1 métert mondanék ahová kényelmesen be tudok állni.
A párhuzamos parkolást én másként értelmeztem.
Szóval két kocsi közé biztonságosan 1 méter, kinlódással kb.30-40 cm., de ezt többnyire nem erőltetem.
Párhuzamos parkolás csak egyféleképpen értelmezhető.
Az az út széli, a forgalmi sávval azonos irányú várakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!