Autót vennék, a fele van meg, többi hitelből?
Sziasztok
Stabil munkahwlyem van, több mint 3 éve ott vagyok.
Mindenkivel jól kijövök stb.
340e bruttó a fizetésem.
A lényeg hpgy autót vásárolnék, még 500e hiányzik hozzá, nagy bűn lenne hitelre megvenni így?
Nincs másik hitelem, egy forint tartozásom sincs semerre.
Ezért kérdezem :)
Sajna az az 500e az pont 3 hónapos megtakarítás, szóval júniusra lenne meg rá a pénz.
Nem bömbi/merci/ódi.
Viszont szükségem lenne az autóra, munkábajárásra.
Viszont potyara sem vennék másik autót addig, mert nem éri meg.. (oké hitel sem, persze!)
Szerintem ezt a három hónapot add meg annak az időszaknak, amíg kialakul egy konkrét igény. 3 hónap múlva már le fogod tudni szűkíteni az esetleges típusokat 3 alá. Innentől még találni kell abból egy jót, az is idő azért. Sajnos nagyon sokszor lehet lyukra futni.
Bár így, hogy nincs semmi hiteled, életképes lehet egy hitel. De számold bele azt is, hogy így 100-150000-tal(nem tudom mennyi most a kamat) többe fog kerülni a kiszemelt autó.
Ha rám hallgatsz, akkor vársz. Utánaolvasol a típusoknak, kikéred szakemberek véleményét, beleülsz pár autóba, hogy milyen. Közben gyűjtöd a pénzt.
1150000-em van most.
Az autó 1.4m
Akkor inkább vegyek fel többet?
Mert számoltam persze mindenne, vagyis próbáltam.
A kereslet tetejéből vásárlok, de igen, várok még vele :)
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!