Audi A3 5ajtós-ból melyik típus és évjárat ami ajánlott 2misi-ig?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 11:33
1/6 anonim válasza:
Attól függ mire kell. Ennyiért a szép II. generációsokat adják kb.2004-2008 évjáratig. Ha városba használnád az 1.6 benzin tök jó bele. Vannak már többet futott faceliftesek (2008 utániak), de többségük dízel, én meg ennyi idősen azt nem vennék...
2/6 anonim válasza:
Audi A3-ról én csak rosszat hallottam, így semmilyen típusát nem ajánlom. 2misiig találsz hibátlan és megbízható 10 éves (ez bőven fiatal japánnál) japán autót is.
3/6 anonim válasza:
Ennyi penzert "premium" markas autot nem szabad venni, tobbnyire kulfoldrol behozott, leharcolt peldanyok vannak (nem veletlen dobaljak ki a nemet es az osztrakok oket a garancia ido lejarta utan), inged-gatyad ra fog menni a koltsegeire es hiaba irjak 120k-180k kilometert futottnak, ezek mind tekert orasak csak ugye ezt itthon sehogy nem lehet megoldani ezert most a behozatal elott tekerik vissza
Ennyi penzert boven lehet talalni normalis autot is
Persze tudom hol elunk szoval a kocsi orran meg a slusszkulcson szereplo embleman kivul semmi mas nem szamit...
4/6 anonim válasza:
A Nímetbű' behozott, csippelt tédéji.
5/6 anonim válasza:
Én is az 5 ajtós A3-mal szemeztem 2007 környéki évjáratban, de letettem róla. Inkább ilyen összegben egy A4-re vagy A6-ra vadászok jelenleg.
6/6 A kérdező kommentje:
Attól függ milyen összeg. 2 misi nálam amit rá szánok, de én azt a kört végig futottam egy hétig és semmi jó nincs, max ahol a motor nem igen ajánlott.
Ezért nézek A3 😂
2021. febr. 23. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!